Home » AVA se lanseaza pe piata internationala si canta la televiziunea din Italia! Cunoscuta cantareata a ingenuncheat publicul cu vocea ei
Muzica

AVA se lanseaza pe piata internationala si canta la televiziunea din Italia! Cunoscuta cantareata a ingenuncheat publicul cu vocea ei

AVA a fost invitata la un post de televiziune din Italia si a impresionant publicul cu vocea ei frumoasa si unica, cantand doua piese grele si de suflet, „At Last” si „Je T’aime”.

Publicul a aplaudat vreme de cateva momente bune prestatia AVEI din cadrul televiziunii RETE7, artista fiind invitata de catre directorul artistic Roberto Re.

Se pare ca muzica nu are bariere sau limba, indiferent de tara unde ne-am afla, iar frumoasa blondina ne demonstreaza ca avand un talent aparte, orice este posibil.

AVA are planuri mari si vrea sa se lanseze si pe piata internationala, urmand ca in perioada urmatoare sa aiba mai multe colaborari si proiecte in Italia. Prima colaborare artistica va fi alaturi de Roberto Re, cel care a introdus-o si in staff-ul lui, alaturi de care va urma sa lucreze si pentru festivalul „You are a talent”.

Insa acest lucru nu-i este deloc strain AVEI, in urma cu ceva timp, avand rezultate cu piesa „I`ve Got No Reason”, care a fost hit in mai multe tari straine, dar si cu momentul „Chandelier” de la Vocea Romaniei, care a depasit milioane de vizualizari si care s-a viralizat in toata lumea.

AVA este singurul artist din Romania care a colaborat cu cei mai mari cantareti de la noi si este recunoscuta pentru pentru piesele de succes „Emotii” feat Connect-R, „Argintiu” feat El Nino, „Striga cu mine” feat Damian Draghici, „Daca fetele s-ar cuceri cu scoala” feat Puya si altele, dar si pentru infiintarea propriei Case de Discuri – Sonus Records si Scoala de Canto – Music City, acolo unde are rezultate exceptionale.

In prezent, cel mai recent single lansat de la AVA, „Indragostita” se aude pe marile radiouri de la noi si este difuzat in mod constant.

Succes dupa succes pentru AVA! Erika Tanase, eleva ei de la Music City, finalista la The Voice Kids Germany

Si asta nu e tot, AVA nu are succes doar in cariera muzicala, ci si ca vocal coach, acolo unde se bucura de rezultatele deosebite ale elevilor sai.

Cea mai recenta realizare in acest plan este legata de romanca noastra, Erika Tanase care ne-a reprezentat cu succes in Marea Finala de la The Voice Kids Germany.

AVA nu a putut sa nu ii fie alaturi si s-a dus personal in Berlin, alaturi de agentia de turism – Chef de Duca, pentru a o sustine.

Incurajata de parinti si de AVA, vocal coach-ul sau de la Music City, cea care este recunoscuta pentru pregatirea celor de mai succes talente, printre care Ana-Maria Margean, David Dobrincu, Loraine De Hillerin, Eric Obae si altii, Erika a impresionat juratii de la The Voice Kids Germany inca de la auditiile pe nevazute, acolo unde a ales sa interpreteze o melodie de rezonanta si putere, cum numai un artist cu calitati vocale impresionante ar putea sa o faca, si anume, a interpretat piesa „Rise Like A Phoenix”.