Muzica

Celebra fetita-ventriloc Ana-Maria Margean se pregateste alaturi de AVA

Relatia dintre Ana-Maria Margean, finalista America`s Got Talent si AVA este una foarte speciala, cele doua pregatindu-se impreuna pentru succesul mondial al micutei.

Ana-Maria Margean a luat din nou cu asalt toata Romania, dupa ce a ajuns in finala America`s Got Talent: All-Stars, acolo unde a impresionat juratii si publicul.
Succes dupa succes si pentru AVA, care dupa colaborarile cu cei mai mari artisti din Romania, loveste si in sfera pregatirii altor talente de neuitat, precum este Ana-Maria Margean.
Ana-Maria Margean este prima eleva a AVEI, iar inca de la inceput a existat o relatie foarte speciala intre cele doua. Sunt cele mai bune prietene, iar Ana, oriunde s-ar afla pe Glob, nu poate renunta la orele de canto alaturi de AVA.
Aflata in America, la auditiile pentru celebrul concurs de talente – America`s Got Talent, Ana facea orele de canto, online, cu profesoara sa, AVA.
Cand s-au cunoscut prima data, Ana avea doar 5 ani si cateva luni, iar AVA a descoperit imediat talentul exceptional al micutei, care mai tarziu avea sa devina cunoscuta la nivel international.

„Ana este un copil foarte talentat si muncitor. Tot ceea ce traieste acum, este rezultatul muncii zilnice, perseverenta, ambitie si vointa. Este dovada vie a faptului ca atunci cand iti doresti cu adevarat si muncesti in acest sens, vei ajunge acolo unde iti doresti. In curand va implini 14 ani. Rezultatele ei sunt fabuloase: a castigat “Romanii au talent” si acum a ajuns si pe scena “America’s Got Talent”. Sunt fericita ca am sansa sa lucrez cu un copil, atat de talentat si perseverent. Tot timpul si-a dorit mai mult, daca ii dadeam sa invete o piesa pentru ora de canto, ea venea cu 2 piese pregatite si tot asa. Orele noastre de canto, la Music City sunt dinamice, unde descoperim tot timpul lucruri noi, legate de tehnica vocala, muzica, etc. Parintii Anei sunt niste oameni deosebiti , care au inteles despre ce este vorba in acest drum, unde se construieste caramida cu caramida, pentru minunata , Ana Maria Margean”, a marturisit AVA.
Iar pentru a celebra si mai bine revederea dintre ele, AVA si Ana au imortalizat momentul cu doua tik-tok-uri, care au fost postate ulterior pe contul AVEI – @avamusicoficial

De asemenea, Andreea Avarvari, devenita celebra sub numele de scena AVA, este cunoscuta pentru colaborarile cu cei mai mari artisti din Romania, printre care Andra, Delia, Smiley sau Loredana. Artista are piese pe YouTube, care au strans milioane de vizualizari, dar si propria scoala de canto – Music City, acolo unde si micuta talentata, Ana-Maria Margean se pregateste temeinic.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/02/AVA-2.jpg