Home » Din 10 februarie, Gabriel Garko revine la TVR 2 cu trei productii
Comunicate

Din 10 februarie, Gabriel Garko revine la TVR 2 cu trei productii

Din 10 februarie, in fiecare miercuri si joi, indragitul actor italian Gabriel Garko revine la TVR 2 cu doua dintre productiile care l-au impus in cinematografia europeana si nu numai. Este vorba despre miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” (in 10 si 11 februarie), urmata de serialul „In apararea fiului” (din 17 februarie).

In plus, din luna martie, imediat dupa incheierea actualului serial italian  Hotel Imperial, in fiecare seara de sambata, la TVR 2 revine o alta productie celebra in care Gabriel Garko este protagonist: serialul „Pacatul si rusinea”.

Miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” aduce la TVR 2 in 10 si 11 februarie, de la ora 21:10, povestea fascinantului actor din perioada filmului mut – care a reusit a reusit sa schimbe istoria cinematografiei mondiale. Rolurile sale l-au transformat aproape imediat in star international, un „latin lover” cu privire languroasa, un idol al femeilor din toata lumea al carui stil era imitat de admiratori. Devenit un adevarat mit: iubit, adulat, copiat – Rudolf Valentino a murit la numai 31 de ani, in culmea gloriei si a popularitatii. Disparitia sa brusca in urma complicatiilor provocate de peritonita a starnit printre admiratoare o adevarata isterie in masa, cu zeci de sinucideri.

Cea de-a doua productie cu Gabriel Garko ce revine la TVR 2 in luna februarie este „In apararea fiului” (NON E STATO MIO FIGLIO – Italia, 2016) . Din 17 februarie, in fiecare miercuri si joi, de la ora 21:10, va puteti delecta cu un serial de mare succes ce aduce actori valoro;i, dar si un scenariu cu actiune, mister, povesti de dragoste si rasturnari spectaculoase de situatie.

De-a lungul a opt episoade, Gabriel Garko va intra in pielea lui Andrea Geraldi, un barbat care provine dintr-o familie instarita. Doar ca un personaj din umbra manipuleaza o serie de evenimente tragice pentru a provoca ruina acestei familii si foloseste o serie de dovezi false prin care il scoate vinovat pe Andrea. Acum, eroul interpretat de Gabriel Garko trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia. Dar pentru ca acest lucru sa poata fi posibil, el trebuie sa dezlege misterele intregului complot in care coruptia se amesteca cu invidia, prostitutia, dragostea si relatiile incestuoase.

Din a doua jumatate a lunii martie, in fiecare seara de sambata, serialul „Pacatul si rusinea” il aduce pe Gabriel Garko intr-un alt registru, cel al unui criminal nemilos Nito Valdi – rol pentru care actorul italian a primit chiar si scrisori de amenintare.

Actiunea incepe la sfarsitul anilor 1930, in Roma sfasiata de dictatura si controlata de fascisti, cand destinul lui Nito Valdi
se impleteste cu cel al frumoasei Carmen Tabacchi, militanta pentru libertate, de care Nito se indragosteste cu patima. Respins de obiectul obsesiei sale, Nito intra in randurile fascistilor si jura sa se razbune pe Carmen si pe familia ei. Drumurile lor se intretaie pe parcursul a 30 de ani, intr-un carusel de intrigi pasionale si aliante dubioase, timp in care si Italia trece prin transformari radicale.

„In Pacatul si rusinea joc rolul unui nazist, un personaj foarte rau. Rolul interpretat de mine a reusit sa starneasca multe
emotii negative, iar in perioada in care l-am jucat pe Nito Valdi am primit scrisori de amenintare, iar fanii au venit acasa la mine, dar nu cu intentii bune’, a povestit Gabriel Garko pentru TVR.