Comunicate

„Din arhiva TVR”, cu Irninis Miricioiu, revine la TVR 3

Felicia Filip, Cristian Mihailescu, Marius Bodochi si George Ivascu deschid noul sezon al emisiunii, dupa sapte ani, sub semnul trecerii timpului. Din 19 noiembrie, ora 20.00, in fiecare sambata, la TVR 3.

Intalniri memorabile cu oameni exceptionali, care ne-au lasat o mostenire valoroasa in teatru, in arta, in literatura sau muzica. Cu astfel de momente ne-a obisnuit Irninis Miricioiu in cei sapte ani de existenta a emisiunii „Din arhiva TVR”, la TVR 3.
Dupa alti sapte ani, din 19 noiembrie, continuam aceeasi misiune: aceea de a aduce in fata telespectatorilor nume mari ale culturii romanesti, intr-un nou sezon „Din arhiva TVR”. Irninis Miricioiu ne da intalnire in fiecare sambata seara, de la ora 20.00, la TVR 3.

„Noul sezon al emisiunii _Din arhiva TVR_ va aduce in fata dumneavoastra un strop de cultura, insa acel strop fara de care
viata noastra ar fi lipsita de substanta. Si, nu in ultimul rand, momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Romane, acest depozitar al amintirilor care face timpul sa curga inapoi, alunecand, asa cum spunea Cella Serghi, pe firul de paianjen al memoriei.

Este onorant pentru TVR 3 faptul ca, in noul sezon al emisiunii “Din arhiva TVR”, plecam la drum cu un prieten: Muzeul National Cotroceni”, spune Irninis Miricioiu, moderatorul si producatorul emisiunii.

Prima editie a noului sezon „Din arhiva TVR” sta sub semnul trecerii timpului: fosti invitati si adevarati prieteni ai emisiunii, nume de referinta ale culturii romanesti, spun „prezent” la intalnirea cu publicul TVR 3: Felicia Filip, Cristian Mihailescu, Marius Bodochi si George Ivascu. Tot atunci, gazda emisiunii ne propune si un moment dedicat invitatilor care, in acesti ultimi sapte ani, au parasit aceasta lume – dar nu inainte de a ne oferi o scanteie din viata lor: Stefan Radof si Stela Popescu, invitati in prima editie „Din arhiva TVR”, in 2008, Ion Lucian, George Motoi, Aurora Liiceanu, Dan Iordachescu, Carmen Stanescu si Damian Crasmaru, Adrian Paunescu, Alexandru Arsinel, Valentin Uritescu, Ion Caramitru si multi altii.

„As pune aceasta prima editie ce marcheaza deschiderea sezonului sub semnul trecerii timpului. “Fugit irreparabile tempus” si, de ce nu, “Carpe diem!”, puncteaza Irninis Miricioiu, invitandu-ne sa ii fim alaturi pe 19 noiembrie, de la ora 20.00, pentru un arc peste timp, cu cativa dintre oamenii monument care au construit si construiesc pentru arta, pentru cultura romaneasca.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/11/irninis-miricioiu.jpeg