Home » Dubla aniversare pentru AVA la implinirea frumoasei varste de 30 de ani
Muzica

Dubla aniversare pentru AVA la implinirea frumoasei varste de 30 de ani

AVA este artista care s-a remarcat de-a lungul timpului prin calitatile sale vocale exceptionale, dar si prin colaborari de mare succes, cum ar fi cele cu Connect-R, El Nino, Puya, Damian Draghici, dar si altii.
Nascuta intr-o zi speciala, chiar pe 24 februarie, AVA si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de familie, prieteni, dar si apropiatii de la studio si scoala de canto pe care aceasta o are.
Insa, pana la petrecerea aniversara, au urmat multe surprize pentru artista. Sub pretextul ca va merge la o intalnire pentru un proiect, la salonul Getei Voinea din Agora Floreasca, organizata chiar de Vlad Avarvari, fratele si PR-ul solistei, AVA a fost intampinata acolo de o echipa de televiziune cu un mare buchet de flori.
Placut surprinsa de cele vazute, artista a avut parte de o zi de neuitat, dar si de o transformare pe masura. Celebrul hair stylist, Geta Voinea, alaturi de echipa ei, au organizat o sedinta-foto, in care cantareata a fost coafata in mai multe stiluri si de asemenea, a schimbat mai multe tinute. Cea care s-a ocupat de outfit-uri a fost stilista Laura Vargalui, alaturi de partenera ei, Ana Mitu, de make-up – Alexandra Raducanu , iar de par, desigur, Geta Voinea.
„M-am simtit super bine la ziua mea. Ma simt de parca as fi facut 3 ani si nu 30 de ani. I-am avut alaturi pe oamenii drag mie, am dansat, am cantat pana am ragusit, se aude. Abia astept sa imi bag fata in tort… Am primit foarte multe cadouri, abia astept sa le despachetez, sa-mi pun pe mine toate bijuteriile, banii si sanatatea”, a declarat AVA.
Ajunsa la petrecerea aniversara, AVA a mai avut parte de alte surprize inedite. Decorul special a fost pregatit de catre cei de la Povesti cu baloane, care au facut o treaba exceptionala, candy bar-ul a fost asigurat de Cofetaria Torturi Speciale. Boss MiniBurgers au asigurat cei mai gustosi burgeri din oras, care au fost foarte laudati de invitati.
De asemenea, senzationala mancare libaneza a fost asigurata de Restaurantul Maher. Torturile au fost facute de cofetaria Ina si cofetaria Magic. Si mama AVEI, a pregatit un tort special pentru artista, de la „La Cofetarie.”.
Pentru 2022, AVA are planuri foarte mari, iar noi abia as teptam sa ii vedem noile proiecte si sa ii ascultam muzica.