Home » Festivalul International de Teatru de la Sibiu, Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu si compania Autoklass, un parteneriat pentru comunitate
Teatru si Film

Festivalul International de Teatru de la Sibiu, Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu si compania Autoklass, un parteneriat pentru comunitate

Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS), Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) si compania Autoklass au anuntat incheierea unui parteneriat strategic, care are obiectivul de a sustine desfasurarea evenimentelor culturale derulate de cele doua institutii, in anul 2021. Autoklass devine, astfel, partenerul de mobilitate al FITS si al TNRS, gratie preocuparii companiei de a se implica in viata sociala si culturala a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.
Directorul General al Autoklass, domnul Daniel Grecu, Directorul Sucursalei Autoklass din Sibiu, domnul Gabriel Negrila, alaturi de Presedintele Festivalului International de Teatru de la Sibiu si Directorul general al Teatrului National „Radu Stanca”, domnul Constantin Chiriac, au oficializat parteneriatul in cadrul unui eveniment care a avut loc la Sibiu.
„Va rog sa imi permiteti ca in numele intregii echipe Autoklass sa va uram „Bine ati venit!” alaturi de noi in aceasta zi deosebita, in care suntem onorati sa il avem alaturi de noi pe domnul Constantin Chiriac, omul care a construit unul din cele mai mari festivaluri de teatru din Europa si a reusit sa aduca orasul nostru, Sibiu, alaturi de cele mai importante nume ale culturii internationale, reusind sa transforme acest vis in realitate”, a spus Gabriel Negrila, Directorul Sucursalei Autoklass din Sibiu.
„Decizia dumneavoastra de a ne fi alaturi in aceasta zi ne onoreaza, mai ales pentru ca este o zi deosebit de importanta pentru echipa noastra, este ziua in care devenim, oficial, parteneri ai Teatrului National Radu Stanca Sibiu. In fapt, de la primul festival din 1993, timp de 28 de ani, domnul Constantin Chiriac a redefinit permanent notiunea de teatru si a adus aceasta forma de educatie tot mai aproape de noi si, foarte important, alaturi de tanara generatie. Astfel, a devenit unul dintre cei mai importanti lideri ai inovatiei conceptului de teatru asa cum si Mercedes-Benz este liderul inovatiei in industria auto.
Credem cu tarie ca acest parteneriat incununeaza eforturile intregii echipe Autoklass, ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp sa imbunatatim permanent calitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor nostri de afaceri. Si noi am inceput sa scriem alaturi de colegii nostri istoria companiei noastre, Autoklass, inca din 1996, iar incepand de astazi suntem onorati sa contribuim la sustinerea culturii romanesti, alaturandu-ne si noi sustinerii acestui proiect cu care ne mandrim ca sibieni si ca romani, invitand totodata si alte companii private sa se alature sustinerii acestui proiect. Atat prin Autoklass, cat si prin Axis, zi de zi oferim clientilor si partenerilor nostri produse si servicii la cele mai inalte standarde de profesionalism si calitate, dezvoltand noi directii de business din care, spre exemplu, putem mentiona serviciile exclusiviste de inchiriere autovehicule Mercedes-Benz, atat pentru turistii romani, cat si pentru cei care ne viziteaza din afara tarii. Avem ca obiectiv comun performanta, o performanta care trebuie sa fie sustinuta si sustenabila, iar astazi, in semn de respect si pretuire, compania noastra, Autoklass, alaturi de Mercedes-Benz Romania, daruieste acest parteneriat Teatrului National Radu Stanca, in fapt comunitatii noastre, culturii sibiene si romanesti”, a declarat Daniel Grecu, Directorul General al companiei Autoklass.
Festivalul International de Teatru de la Sibiu, Teatrul National Radu Stanca si compania Autoklass sunt structuri care s-au dezvoltat si au construit in comunitatile lor de-a lungul deceniilor.

Parteneriat intre zona de creatie si cea de tehnologie

„Ma bucur ca am reusit sa innodam o istorie de succes atat de importanta pentru comunitati. Subliniez inca o data faptul ca, fara a gandi viitorul spatiilor in care traim, fara a ne gandi la oamenii care compun comunitatile, munca noastra este in zadar. Din fericire, Sibiul este un oras binecuvantat, este unul dintre cele mai favorabile orase pentru a face mari proiecte. Ziua de astazi este o zi fericita pentru ca, alaturi de excelenta in zona de tehnologie, nu numai din Romania, ci de oriunde din lume, se produce aceasta cooperare, aceasta formula de fratietate cu cel mai mare festival de artele spectacolului, cel putin din Romania. Faptul ca Sibiul a avut primul teatru din estul si centrul Europei, un teatru de limba germana, pe care trebuie sa stim sa il respectam si sa-l ducem mai departe, iata, ne da aceasta punte spre partenerul de mobilitate. De fiecare data cautam impreuna sa gasim formule de a ne promova, de a coopera, de a gasi acel avantaj, acel surplus pe care zona de tehnologie il poate aduce zonei de creatie si invers”, a declarat Constantin Chiriac, Presedintele Festivalului International de Teatru de la Sibiu si Directorul general al Teatrului National „Radu Stanca” Sibiu.
Autoklass pune la dispozitia partenerilor sai o serie de automobile marca Mercedes-Benz, intre care se afla si un model Mercedes-Benz GLE, care vor fi folosite pentru deplasarea artistilor, a invitatilor si pentru derularea evenimentelor culturale. Artisti de renume mondial, precum Charlotte Rampling, Akram Khan, Israel Galvan, cele mai mari companii de dans din Israel sau Japonia, precum si alte nume de prestigiu din domeniul artelor spectacolului vor beneficia de acest parteneriat de mobilitate pe durata FITS 2021, parteneriat care va contribui in mod considerabil si la reducerea costurilor de organizare a FITS.

Despre Autoklass

Grupul Autoklass este Centru Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz. Cu o retea de sapte sucursale la nivel national, trei dintre acestea avand sediul in Bucuresti si Ilfov, Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizati Mercedes-Benz cu cea mai indelungata experienta din Romania. Echipa de vanzari detine toate acreditarile si certificarile oficiale pentru a reprezenta marca germana in Romania si este pregatita sa raspunda celor mai exigente asteptari. Autoklass ofera solutii personalizate pentru fiecare partener, de la vanzarile individuale pana la cele de flote, oferind consultanta permanenta clientilor sai.

Despre FITS

Festivalul International de Teatru de la Sibiu va prezenta, in perioada 20-29 august 2021, peste 600 de evenimente din 37 de tari, de pe toate continentele, pentru ceea ce va insemna cea mai complexa editie desfasurata pana in prezent.
Organizat sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Romaniei si cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu si al Consiliului Local Sibiu, FITS va reuni mari artisti ai scenei mondiale, oferind publicului posibilitatea de a se bucura de unele dintre cele mai apreciate spectacole ale lumii, recunoscute la nivel international si recompensate cu distinctii prestigioase.