Home » FITS 2021. Biletele pentru 130 de spectacole cu public si 79 de reprezentatii online, in vanzare. Aproximativ 2.000 de bilete vandute in prima ora!
Comunicate

FITS 2021. Biletele pentru 130 de spectacole cu public si 79 de reprezentatii online, in vanzare. Aproximativ 2.000 de bilete vandute in prima ora!

Biletele pentru 130 de spectacole in spatii indoor, cu public, alaturi de 79 de reprezentatii transmise in mediul online sunt puse in vanzare pentru cea de-a XXVIII-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS). Cei care doresc sa achizitioneze bilete pentru FITS 2021 o pot face pe site-ul www.sibfest.ro. Aproximativ 2.000 de bilete au fost vandute doar in prima ora de la punerea lor in vanzare.
Presedintele FITS, Constantin Chiriac, ii invita pe iubitorii de teatru din intreaga lume sa se bucure de oferta generoasa a editiei din acest an, fie prin prezenta lor la Sibiu, fie online de oriunde din lume, in conditiile in care toate transmisiile din mediul online vor beneficia de traducere in limbile engleza si romana.
„Va invit sa ne intalnim cu totii la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, in perioada 20-29 august, in numele miracolului, al prieteniei si al bucuriei! Cea de-a XXVIII-a editie va este dedicata voua; vor fi mai mult de 600 de spectacole, cea mai mare editie din acesti 28 de ani. In mediul online, veti avea peste 130 de spectacole cu un abonament de doar 500 de lei. Acesta este semnul prieteniei noastre pentru voi! Nume ca Charlotte Rampling, Batsheva Dance Company, Kibbutz Contemporary Dance Company, Declan Donnellan, Yoshi Oida, Tokyo Metropolitan Theatre, Barcelona Flamenco Ballet, Kibbutz Contemporary Dance Company vor fi in Sibiu special pentru voi. Va imbratisez si va astept sa ne reintalnim!”, este mesajul Presedintelui Festivalului International de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac, pentru publicul din intreaga lume.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu introduce anul acesta varianta unui abonament la pretul de 500 lei, care ofera acces la toate spectacolele transmise in direct din salile de spectacole si din restul spatiilor indoor unde au loc reprezentatii cu public, precum si la spectacolele online inregistrate.
Preturile biletelor variaza intre 20 de lei si 150 de lei, pentru spectacolele cu public, si intre 20 de lei si 75 de lei, pentru cele transmise online.
Editia de anul acesta, caracterizata ca fiind cea mai ampla pana in prezent, ofera publicului peste 600 de evenimente in Sibiu si in localitatile din imprejurimi, in spatii inchise, in pietele publice ale Sibiului, pe strazile orasului, in biserici, dar si online, unde vor avea loc reprezentatii de teatru, dans, circ, film, musical, opera, carte, conferinte, expozitii, performance, muzica, spectacole de strada.

Despre FITS

Festivalul International de Teatru de la Sibiu este organizat – sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Romaniei – de Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu, Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu
Eveniment realizat cu sprijinul: Primului Ministru al Romaniei, al Guvernului Romaniei, al Ministerului Culturii, al Ministerul Educatiei, al Universitatii „Lucian Blaga” Sibiu
Co-organizatori: Institutul Cultural Roman
Actiune cofinantata de Consiliul Judetean Sibiu
Co-producatori: Societatea Romana de Televiziune, Societatea Romana de Radiodifuziune
Parteneri strategici: Ambasada Frantei, Institutul Francez, Ambasada Japoniei, EU–Japan Fest Japan Committee, Ambasada SUA, Ambasada Marii Britanii, British Council, Ambasada Israelului, Ambasada Elvetiei, Swiss Sponsors’ Fund, Ambasada Republicii Federale Germania, Institutul Goethe, Consulatul Germaniei la Sibiu, Ambasada Republicii Populare Chineze, Ministerul Culturii China, Ambasada Belgiei, Wallonie – Bruxelles International, Ambasada Spaniei, Institutul Cervantes, Action Cultural Espanola, Ambasada Republicii Polone, Institutul Polonez, Ambasada Austriei Bucuresti, Forumul Cultural Austriac, Complexul National Muzeal ASTRA, UNITER.
Parteneri oficiali: UniCredit Bank, Dedeman, BRD – Groupe Société Générale
Partener special: JTI
Partener principal: Lidl
Partener de traditie: Raiffeisen Bank
Partener al Therme Forum: Therme Bucuresti
Partener al sezonului de strada: Banca Transilvania
Partener de mobilitate: Autoklass
Parteneri pentru sanatate: Medlife, Dent Estet, Clinica Polisano
Parteneri: Allianz Tiriac, Google Arts & Culture, Lenovo, GLS
Partener al Bursei de Spectacole si al Programului de Voluntariat: Alpha Bank
Vinul oficial al Festivalului: Crama Oprisor
Berea oficiala a Festivalului: Ursus
Sponsori: Aqua Carpatica, Keep Calling, CEC Bank, Heidi Chocolate, Tulipa Flower Shop, Romfilatelia, Rondocarton
Parteneri media: TV5 Monde, RFI, Euronews, Deutsche Welle, Propagarta, Ziarul Metropolis, B365.ro, Radio Guerrilla, Urban.ro, Agerpres, DCNews, Romania Pozitiva, Zile si Nopti, Libertatea, Revista Biz, Munteanu, Capital Cultural, Turnul Sfatului, Tribuna, Sibiu 100%, Stiri de Sibiu, Sibiu City App, Monitorul de Cluj, Mesagerul de Sibiu si #goodtime
Mediatrust – partener de monitorizare FITS 2021