Comunicate

Folclorul, terapie pentru suflet la „Vedeta populara” (TVR 1, duminica, 23 mai, ora 21:00)

Cu demnitate si curaj, prin incercarile vietii. Cu daruire, pe scena la „Vedeta populara”

Folclorul, terapie pentru suflet la „Vedeta populara”! Din Satu Mare la Vaslui, din Prahova la Sibiu si apoi in Olt. Alti cinci concurenti lupta sa prinda un loc in semifinala „Vedeta populara”. Iuliana Tudor ne da intalnire duminica, ora 21:00, la TVR 1.

„Viata e afara, oameni buni, nu in interior. Ca sa traiesti, trebuie sa iesi in natura. Ca sa se stie de tine, trebuie sa
iesi in lume!” este mesajul special pentru noi, toti, al concurentei de 44 de ani, studenta la Stiinte Socio-Umane, la Sibiu.
De la 13 ani e in carucior cu rotile, dar nu s-a lasat doborata. A infruntat toate momentele de cumpana cu curaj si demnitate. Are o familie frumoasa, isi urmeaza pasiunile si face foarte mult sport: participa la competitii si joaca de doua ori pe saptamana baschet in scaun cu rotile la Sibiu. De doi ani ia lectii de canto popular, iar duminica seara vine sa ne arate ca nimic nu-i sta in cale. La TVR 1, pe 23 mai, de la ora 21:00, Iuliana Tudor ne prezinta
cinci noi concurenti dornici sa devina „Vedeta populara”.

Cea mai mare dorinta a lui este sa duca mai departe traditia din Zona Codrului. Desi are doar 16 ani, vorbeste despre pastrarea traditiilor cu mai multa pasiune si implicare decat adultii. Cel mai tanar concurent la editia a patra „Vedeta populara” este elev la Liceul de Arte din Satu Mare si singurul care canta din familia sa. Sa vedem ce impresie face juriului si publicului duminica seara, in noua editie „Vedeta populara” a sezonului 6.

O parte din ea o trage spre stiintele exacte, cealalta o indreapta spre partea artistica. Este medic rezident la reumatologie, dar pasiunea pentru muzica populara o face sa viseze si la o cariera muzicala. Va reusi sa ne aline durerile cu muzica ei ? O cunoastem pe prahoveanca de 27 de ani duminica seara, in concursul de talente de la TVR 1.

A fost o luptatoare de mica si stie ca eforturile depuse sunt mereu rasplatite. Datorita vocii ei, in clasa a cincea a primit o bursa de studiu care i-a indreptat pasii catre o cariera muzicala. Tanara vasluianca, in prezent la master la Facultatea de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie muzicala din cadrul Universitatii Bucuresti, urca duminica seara pe scena la „Vedeta populara”, sa ne convinga de talentul ei.

Si o studenta la inginerie medicala, domeniu care se ocupa de aparatura din spitale, vrea sa faca impresie buna la „Vedeta populara”. Intentiona sa urmeze Conservatorul din Bucuresti, dar pademia a facut-o sa gandeasca mai pragmatic si a ales o facultate tehnica, mai de viitor. Pasiunea pentru folclor o aduce insa pe olteanca din Romanati in fata juratilor si a unei tari intregi, duminica seara, la TVR 1.

La aceasta editie „Vedeta populara”, pentru interpretarile live din concurs, artistii ii vor avea alaturi pe membrii Orchestrei Ansamblului Profesionist Maria Tanase, dirijor Nicolae Draghia, manager Niculina Stoican.. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor este la TVR 1 pe 23 mai, de la ora 21:00, fiind preluat simultan si la TVRi
si TVR Moldova.