Home » FSP Global Group aduce, in premiera in Transilvania, un job foarte putin cunoscut in Romania si chiar la nivel mondial
Antreprenoriat Comunicate

FSP Global Group aduce, in premiera in Transilvania, un job foarte putin cunoscut in Romania si chiar la nivel mondial

FSP Global Group va avea un responsabil cu fericirea angajatilor la locul de munca.

Echipa FSP Global Group va fi completata cu un Chief Happiness Officer (CHO). Unul dintre motivele pentru care am hotarat crearea acestui nou post este ca, din cauza perioadei pandemice, noi, cu totii, am devenit din ce in ce mai retrasi, mai nesociabili. Acum, cand in sfarsit se vede luminita de la capatul tunelului, trebuie sa ne adaptam unui nou program de lucru, hibrid: work from home va fi cel mai probabil alternat cu lucrul (de) la birou. Dupa o perioada atat de indelungata in care oamenii au lucrat din confortul propriei locuinte, acum este necesar sa se (re)adapteze noii realitati, sa (re)devina parte a echipei, sa (re)descopere sentimentul de apartenenta la o organizatie. Iar aceste modificari este nevoie sa le aduca satisfactii profesionale si personale, sa ii faca fericiti.

”Fiecare actiune pe care o intreprindem referitor la relatia unei persoane cu organizatia noastra trebuie redefinita pentru a asigura un mediu de lucru plin de satisfactii. Recrutarea, integrarea in echipa, planificarea carierei, managementul performantei, implicarea si recunoasterea meritelor, toate aceste domenii pot beneficia enorm de pe urma unei abordari organizationale orientate spre fericirea angajatilor”, spune Antonio Patane, fondator FSP Global Group. Potrivit acestuia, angajatii trebuie sa simta ca munca lor este apreciata, dar si ca ei, ca oameni, sunt apreciati la adevarata lor valoare.

Rolul CHO este sa descopere nevoile fiecaruia dintre colegii nostri pentru a intelege ce ii face fericiti, dar si pentru a le arata ca munca pe care ei o fac conteaza pentru echipa si pentru companie. Mediul de lucru poate fi o sursa de satisfactii profesionale si personale daca oamenii se pot dezvolta – nu numai din punct de vedere profesional, ci si uman.

Scopul nostru, al FSP Global Group, nu este doar sa oferim conditii bune de lucru. Vrem ca angajatii nostri sa obtina satisfactii personale in urma muncii lor. Fericirea angajatilor la locul de munca ar trebui sa fie o prioritate pentru orice companie, indiferent de domeniul de activitate.

”Un om fericit va fi un angajat mai eficient, mai productiv si mai echilibrat. Cred ca o companie care doreste sa aiba succes trebuie sa fie mai mult decat un simplu loc de munca. Oamenii trebuie sa fie fericiti ca lucreaza acolo”, considera Antonio Patane.

Responsabilitatea asigurarii acestui mediu de lucru nu va cadea insa, de acum incolo, doar pe umerii CHO-ului. Depinde de fiecare membru al companiei, de la manager pana la angajat, sa participe activ la crearea unei companii fericite. Nu totul se reduce la munca si salarii. Este la fel de important sa cream un mediu de lucru pozitiv.

”Fericit si motivat sunt doi termeni total diferiti. Atunci cand un angajat este fericit, este motivat sa fie mai bun din punct de vedere profesional. Fericirea este o stare de spirit care se vede in tot ceea ce facem”, concluzioneaza Antonio Patane, fondator FSP Global Group.

DESPRE FSP GLOBAL Group

FSP GLOBAL GROUP este un consortiu de companii cu sediul central in Cluj_napoca si cu operatiuni in tari de pe toate continentele. FSP Global, principala companie a consortiului, si lider de piata in domeniul Business Processing Outsourcing (BPO), isi desfasoara activitatea 24/7, 365 de zile pe an. FSP Global furnizeaza servicii relatii cu clientii si consultanta de cea mai inalta calitate in toate call-center-ele sale.

FSP Global furnizeaza o gama variata de servicii de BPO si este unica in acest domeniu de activitate datorita ariei impresionante a limbilor straine aflate in portofoliul sau,printre care: engleza, germana, franceza, rusa, araba, maghiara, italiana, romana, ceha, spaniola, olandeza, portugheza, poloneza, ucraineana, kazaha, bulgara, albaneza, birmaneza, malaeziana, afrikaans si alte zece limbi africane, hindusa, urdu etc. Ofera servicii pentru clientii din peste 25 de tari de pe trei continente, precum: Germania, Franta, Italia, Elvetia, Olanda, Romania, Irlanda, tarile arabe, Cehia, Polonia, Australia, Malaysia, Myanmar, Kazakhstan, Kuweit, Pakistan etc.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/06/FSP-core-team-1.jpeg