Home » Crabii-fantoma intra in arena la „Microbist de Romania”!
Comunicate

Crabii-fantoma intra in arena la „Microbist de Romania”!

Tudor Furdui arbitreaza noi probe spectaculoase si inedite miercuri, 2 iunie, de la ora 22:00, la TVR 1, cu episodul 6 al reality-show-ului dedicat celor mai infocati suporteri.

Dupa ce au zburat, la propriu, prin adancul oceanului, printre rechini, cei zece temerari au parte de o noua experienta care le urca adrenalina la cote maxime: intalnirea cu… crabii-fantoma! Ii vom vedea in plina actiune in aceasta miercuri seara, cand vom afla si cum se joaca sportul numit „bashi”. Noi motive ce ne vor tine in fata micilor ecrane si pe 2 iunie, de la ora 22:00, la TVR 1, cand Tudor Furdui ne asteapta la episodul 6 al reality-show-ului „Microbist de Romania”.

Toate cursele de crabi din lume (pentru ca, da, in lume se organizeaza si astfel de curse!) folosesc crabi-calugar, o specie mica si nepericuloasa de crabi, cu 8 picioare. Lucrurile se complica la „Microbist de Romania”, miercuri seara, cand in arena intra o specie mult mai agresiva, si anume crabul-fantoma, care are 10 membre, dintre care o pereche taioasa de clesti. Cei zece suporteri isi aleg fiecare crabii pe care mizeaza in cursa, al carei regulament este intalnit mai degraba in cursele de cai sau de masini. Daca crabul „clujean” se va dovedi atat de… rapid cum este de asteptat de la un ardelean sadea sau daca cel „constantean” se va misca pe nisip ca pestele in apa vom afla urmarind noul episod „Microbist de Romania” de la TVR 1.

Important de mentionat este ca niciun crab nu a fost ranit in timpul filmarilor si niciun concurent nu a ramas cu degetele taiate dupa aceasta proba…

Intrecerea pe echipe ii provoaca pe cei zece suporteri la un joc ciudat, in premiera pentru Europa. Se numeste „bashi”, e un sport jucat doar in Maldive si, atentie, e un sport interzis barbatilor! Practic, microbistii nostri sunt primii care joaca acest sport. Bashi e un mix intre oina si tenis, jucat intre doua echipe, una care trage si una care sta la primire. Competitia nu este lipsita de surprize, iar meciul se incheie cu un scor cel putin neasteptat…

Titlul de „Microbist de Romania” este tot mai vanat, iar concurentii sunt motivati sa-si arate fidelitatea fata de clubul pe care il sustin, dar si sa ajunga la mult ravnita experienta de sultan, la Istanbul, din finalul concursului. Care dintre ei reuseste sa fure punctele in acest episod „Microbist de Romania” aflam miercuri, 2 iunie, de la ora 22:00, la TVR 1.