Home » Gala Celebritatilor FITS 2021, cu Charlotte Rampling, Israel Galvan, Denis O’Hare, Helmut Stürmer si alte personalitati. Bilete sunt puse in vanzare pentru publicul larg
Comunicate

Gala Celebritatilor FITS 2021, cu Charlotte Rampling, Israel Galvan, Denis O’Hare, Helmut Stürmer si alte personalitati. Bilete sunt puse in vanzare pentru publicul larg

Gala Celebritatilor, un eveniment de recunoastere si de celebrare a contributiei pe care personalitatile distinse cu stea pe Aleea Celebritatilor din Sibiu si-au adus-o la imbogatirea artei si a culturii universale, se va desfasura in 27 august 2021, la ora 19:00, la Sala Thalia din Sibiu. Evenimentul este deschis si pentru publicul larg, iar biletele sunt puse in vanzare pe www.sibfest.ro si la Agentia Teatrala din Sibiu.
Festivalul International de Teatru de la Sibiu distinge cu stele pe Aleea Celebritatilor urmatoarele personalitati: Denis O’Hare (2020), Jan Lauwers (2020), Israel Galvan (2021), Akram Khan(2021), Helmut Stürmer (2021), Charlotte Rampling (2021), Yoshi Oida (2021).
La Gala Celebritatilor din 27 august vor fi prezenti Charlotte Rampling, Israel Galvan, Denis O’Hare, Helmut Stürmer, alaturi de alte oficialitati locale si nationale, diplomati, invitati speciali. Actrita Ana Ularu va primi Premiul „Virgil Flonda”, iar regizorul Bobi Pricop, Premiul „Iulian Visa”, cu acelasi prilej. Evenimentul va fi inregistrat si transmis ulterior de Televiziunea Romana.
Ceremonia de acordare a stelelor va avea loc in aceeasi zi, 27 august, ora 18:00, pe Aleea Celebritatilor din Parcul Cetatii. Aleea Celebritatilor este o structura asociata a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, gandita ca un loc permanent de recunoastere a contributiilor pe care personalitati marcante ale culturii si ale artei au adus-o la imbogatirea patrimoniului universal si numara anul acesta 50 de stele.
Festivalul International de Teatru de la Sibiu se desfasoara in perioada 20-29 august 2021, cu tema „Construim speranta impreuna” si are o tripla dimensiune – fizica, hibrida si online.

Accesul la evenimentele FITS 2021

Accesul la evenimentele organizate in spatii inchise se face in baza unui document de identitate, precum si a prezentarii unuia dintre urmatoarele documente:
– dovada oficiala care atesta vaccinarea anti SARS-COV2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare),
– dovada oficiala a unui test PCR negativ – efectuat cu cel mult 72 de ore inaintea evenimentului,
– dovada a rezultatului negativ certificat de o unitate medicala a unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore inainte de inceperea evenimentului,
– dovada medicala a faptului ca se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-COV-2.

Pentru accesul in sali, organizatorii vor pune la dispozitia spectatorilor bratari care sa faciliteze triajul epidemiologic rapid. Acestea se vor putea ridica din urmatoarele puncte: Parcarea Pietei Teatrului, Parcul Astra, Fabrica de Cultura IACM Constructii SA – UniCredit.

Purtarea mastii de protectie in sali este obligatorie, iar accesul se face cu respectarea unei distante de minim 1,5 metri si cu dezinfectarea mainilor in punctele special amenajate.