Home » Giorgiana Edel lanseaza „Te-am uitat” (Video)
Muzica

Giorgiana Edel lanseaza „Te-am uitat” (Video)

Dupa ce a debutat cu succes, cu melodia si videoclipul „Vocea Inimii” (peste 500.000 de vizualizari pe YouTube), interpreta Giorgiana Edel (Alina Giorgiana Scutariu), originara de langa Botosani, dar stabilita la Viena, lanseaza la sfarsit de primavara cea mai noua piesa – „Te-am uitat”, compusa si produsa de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova – EL Radu si echipa sa muzicala.

Melodia este una de suflet, plina de stare, asa cum o cunosc, deja, admiratorii pe Giorgiana, o romantica incurabila, pentru care sentimentul sincer si dragostea adevarata merg mana de mana.

Din spusele producatorului – “Spre deosebire de lucrul asupra piesei de debut, unde interpreta „pasea” foarte atent, or era ceva nou pentru ea, in cazul procesului de fabricare a piesei „Te-am uitat”, Giorgiana a „aratat” o maturitate muzicala, iar eu sunt fericit ca suntem compatibili si avem o chimie frumoasa la nivel de colaborare.”

Melodia are si un videoclip filmat la Constanta, produs si regizat de catre Dan Mihai Lupescu. In acest videoclip o putem vedea pe Giorgiana in rolul unei fete care a „iesit”, dintr-o relatie toxica, dar pastrand o experienta aparte din aceasta poveste, ulterior, interpreta isi ia viata de la capat, cu o noua fila.

Melodia si videoclipul vor avea o ampla campanie de mediatizare atat in Romania, cat si Republica Moldova, iar la mijlocul lunii Iulie Giorgiana Edel se pregateste sa lanseze Albumul de Debut – „Vocea Inimii”, in cadrul unui OPEN AIR, in zona Moldovei.

Reamintim, Giorgiana Edel este  Bucatar Sef al unui restaurant de langa Viena, demonstrand ca Arta Culinara este compatibila si cu muzica, or in timpul liber, mai compune poezii, picteaza, pe muzica lui Mozart, iar „Acasa” pentru Giorgiana inseamna – Botosani, Timisoara si Viena.