Home » Horia Brenciu, la „Reteaua de idoli”: „ Mie imi e frica de penibil!”
Comunicate

Horia Brenciu, la „Reteaua de idoli”: „ Mie imi e frica de penibil!”

E suficient sa spui „Robingo”, urmat de emisiunile „Tip Top Minitop”, „Kiki RikiMiki” sau „Sarabanda” si sa adaugi HB Orchestra, ca sa te gandesti la Horia Breciu, unul dintre cei mai longevivi, talentati si complecsi artisti din Romania, care a trecut cu succes de la televiziune la actorie si la muzica de-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani.

Despre invitatul Irinei Pacurariu in editia „Reteaua de idoli” de duminica 11 aprilie, de la ora 18:00 (in reluare luni, 12 aprilie, de la ora 21:00), la TVR 2 – se spune ca este omul spectacol.
Filmat in locul unde se simte acasa, la Academia lui de arte, Horia Brenciu a raspuns fara inhibitii la intrebari legate de cariera, familie si viata in pandemie in care singura scena pe care mai poate urca este doar ecranul unui telefon.
Asa cum il stim, expansiv, volubil si inzestrat din plin cu simtul umorului, la „Reteaua de idoli” Horia a mai vorbit si despre copii si tenis – noua lui mare iubire, dar si despre cat de vulnerabil esti fara public sau cum a depasit anii in care nu si-a permis sa-si sarbatoreasca ziua de nastere.

„Irina Pacurariu: Pari un om extrem de deschis. Ce mai e de stiut despre Brenciu?
Horia Brenciu: Ma descopar in fiecare zi. Mie imi e frica de penibil! Am invatat, am trait faze penibile in viata mea. Momentele penibile pe care le-am trat au fost dureroase pentru mine – ca au fost inlocuiri de nume Compact/Contact sau Margareta Pogonat/Margareta Paslaru. Noua generatie nu are frica de penibil. Eu le-am spus si elevilor mei ca nu trebuie sa faci momentul perfect, momentul de umanitate si stangacie ajunge la sufletele oamenilor”.