Home » „Nu exista nu se poate”: Andreea Marin, filmari cu umor spumos alaturi de Cove in prima editie a sezonului
Comunicate

„Nu exista nu se poate”: Andreea Marin, filmari cu umor spumos alaturi de Cove in prima editie a sezonului

Va era dor sa spuneti „Nu exista nu se poate”? Din 12 aprilie, Andreea Marin revine cu cel de-al doilea sezon al emisiunii difuzate de TVR 2. De luni pana joi, de la orele 18:00 (in reluare de la ora 23:00), Andreea va sta fata in fata cu oamenii valorosi pentru care „Nu exista nu se poate”! Intalnirea cu Gabriel Coveseanu (Cove), din prima editie a noului sezon, este cu totul speciala. Intre cei doi exista o chimie aparte iar rasul cu pofta ii insoteste pe tot parcursul emisiunii. Vom urmari si momente de o sensibilitate aparte, pentru ca Gabriel Coveseanu vorbeste public in acest portret, in premiera, despre perioadele dificile din viata sa. Cu siguranta, momentul cel mai asteptat este rememorarea perioadei „Surprizelor”.

„Prima mea aparitie in televiziune a fost la „Surprize, surprize”, o emisiune care avea audienta fantastica. Am fost practic aruncat in groapa cu lei”, spune cu umor invitatul Andreei Marin.
La mai bine de 20 de ani de la debutul show-ului care a scris istorie laTeleviziunea Romana, colegul de prezentare al Andreei din perioada celebrei emisiuni, „Surprize, surprize” spune povestea din spatele camerelor de filmat.
„Am intrat direct in paine. Privind la tot ceea ce am facut ulterior in televiziune, adrenalina aceea in direct nu o poti compara cu nimic. Noi am inceput sa facem televiziune nu din dorinta de a devenit celebri sau vedete ci pentru a oferi bucurie oamenilor, pentru a fi acolo. Intamplator, la pachet a venit si notorietatea, dar putea sa nu vina”, a adaugat Cove.

Primita cu entuziasm de telespectatori, emisiunea „Nu exista nu se poate”, idee originala a Andreei Marin, s-a bucurat de la debut de succes si premii. Mai mult, din sondajul national IRES, comandat de TVR la finalul anului 2020, dedicat emisiunilor TV „premium”, rezulta ca: „Telespectatorii care au urmarit emisiunea „Nu exista nu se poate” au o evaluare pozitiva in proportie covarsitoare (93%). „Emisiunea place foarte mult, povestile sunt inspiratie pentru ei. (…) Titlul este foarte potrivit (mai ales din perspectiva tinerilor)”, ale caror aripi sunt mai larg deschise, cu sperante mai indraznete pentru viitor”.
„Emisiunea „Nu exista nu se poate” este creatia mea, e un format elegant, intelept, extrem de interesant prin pildele invitatilor, oameni de valoare, iar titlul ales este crezul meu in viata. Dupa aceste vorbe ale tatalui meu m-am ghidat pe intregul meu drum pana astazi. Cu toate ca acest „nu exista nu se poate” e in ADN ul meu, emisiunea intr-adevar ma surprinde prin incredibilele experiente si lectii de viata marturisite de invitatii mei. Intotdeauna asteptarile mele sunt depasite de ei. Se deschid in fata mea si ma bucur, ajungem sa vorbim cu profunzime despre esec, ridicare, forta de a depasi impasul si de a ne reconstrui, nu doar despre ceea ce e frumos si lin in viata. De aceea, interviurile sunt o inspiratie pentru privitori”, spune Andreea Marin.