Comunicate

Iarina Popescu lanseaza la doar 9 ani, prima melodie intitulata „Multumesc”

Dupa mai multe participari si premii primite la concursurile si festivalurile muzicale, Iarina Popescu isi lanseaza piesa de debut – „Multumesc”.

Anul 2023 a inceput cu o alta premiera pentru Iarina, micuta talentata, care a primit o piesa special scrisa pentru ea – „Multumesc”.

Muzica si versurile ii apartin lui Bogdan Negroiu de la El Negro si videoclipul de asemenea.

„Am ajuns sa cant dintr-o joaca, mergand la o lectie de canto cand aveam 5 ani. Mi-a placut atat de mult incat am continuat, la inceput timid si in joaca… Imi doresc ca prin acesta piesa sa ii incurajez pe toti sa se bucure de ceea ce traiesc in fiecare zi, sa nu se mai grabeasca si sa isi aminteasca sa priveasca lumea prin ochii copiilor”, marturiseste talentata Iarina.

Cine este Iarina Popescu?

Desi are doar 9 ani, pana in prezent, a participat la cateva festivaluri de muzica nationala si internationala, unde a avut bucuria de a castiga premii si trofee. Dintre acestea, fac parte: FICOO, Bucharest in Music, Sunetul Lunii, Lumini Sonore, Vivere Music si multe altele.

Cu actoria, Iarina s-a intalnit cand avea doar 7 ani, in 2021, dupa castingul pentru School of Rock de la Opera Comica pentru Copii. Si aici a fost o mare iubire. A jucat rolul personajului Dakota in ambele stagiuni la School Of Roc, in regia lui Emil Pantelimon. Au urmat Madagascar a Musical Adventure, tot in regia lui Emil Pantelimon, unde a fost Skipper, iar apoi a fost Gretl Von Trapp in stagiunile 2022 si 2023 in Sunetul Muzicii, in regia lui Razvan Mazilu. Acum are bucuria sa joace atat in avanpremiera, cat si in premiera spectacolului de opera – „Elixirul Dragostei” in regia maestrului Cristian Mihailescu.

IARINA POPESCU A CANTAT ALATURI DE NIKOS VERTIS ȘI TOM ODELL

In anul 2022, Iarina a reprezentat Romania in Italia, la Sanremo Junior, acolo unde a obtinut Mentiune Speciala cu piesa „A Million Dreams”.

„A fost una dintre cele mai frumoase experiente pentru mine. Am cantat alaturi de o orchestra de 32 de muzicieni, pe scena Teatrului Ariston in fata unui public de peste 1000 de persoane”, a declarat Iarina Popescu.

Din septembrie 2022, Iarina a fost admisa la Scoala de Muzica a Operei Comice pentru Copii – School Of Musical. Patru zile pe saptamana studieza alaturi de profesori extraordinari, canto, actorie si dans, pentru a deprinde noi abilitati si a reusi sa inteleaga cat mai multe despre arta spectacolului.

Din 2021 este membra unuia dintre cele mai bune coruri din Romania, Cor cu Dor, condus de Teodora Jaworski. Alaturi de cei de la cor,a avut onoarea sa cante alaturi de artisti mari, precum Nikos Vertis, Tom Odell sau Iris.

Tot pentru a avea o tehnica buna si sanatoasa, Iarina Popescu este eleva Ioanei Mandoiu, care o ajuta sa exceleze prin tehnica DoctorVox.

Iarina nu lasa mai prejos nici studiile, ea fiind eleva in Year 5, clasa a 3-a, la Scoala Primara Pick Me Academy.

Iarina are si un indemn pentru toata lumea: „Cu siguranta toti avem cel putin un motiv sa fim bucurosi si recunoscatori in viata noastra si este bine sa nu uitam sa o facem! Fa Rai din ce Ai!”