Comunicate

In Ajun, petrecem cu „Alina si picii ei” la TVR 1

Premiera TVR 1 din 24 decembrie, de la 16:15, este o emisiune pentru intreaga familie, realizata si prezentata de Alina Sorescu. Ii sunt alaturi copiii din trupa ei de muzica, Picii lu’ Soreasca, iar Paula Seling e invitata editiei.

Cu putin timp inainte ca Mosul sa isi inceapa calatoria pe la casele tuturor copiilor cuminti, pe 24 decembrie, de la 16:15, cei mici, dar si cei mari pot alege sa petreaca o ora alaturi de „Alina si picii ei”, la TVR 1. Premiera pe care principalul post al Televiziunii Romane o propune in Ajun de Craciun este o emisiune pentru intreaga familie, ce incurajeaza intr-un mod hazliu si educativ, spontaneitatea si creativitatea copiilor, oferindu-le totodata si adultilor sansa de a redescoperi farmecul copilariei. Gazda ne este Alina Sorescu, iar alaturi de ea – copiii din trupa ei de muzica „Picii lu’ Soreasca”.
„’Alina si picii ei’ este formatul pe care il visam de mult timp. Este intoarcerea mea in copilarie, dar in acelasi timp, o incununare a muncii mele cu cei mici. Sunt pentru prima data si realizator al unui program si pun in aplicare tot ce am invatat. Eu am crescut in Televiziunea Romana, cand cantam in emisiunile dedicate copiilor. Sunt fericita sa reiau aceasta traditie si imi propun sa adun in fata micilor ecrane copii, parinti si bunici”, ne spune Alina Sorescu, entuziasmata de acest debut.

La randul ei artist inca din copilarie, Alina ne explica ce vom vedea la „Alina si picii ei”: „Eu si trupa mea de copii Picii lu’ Soreasca vom canta si vom fi gazde pentru un invitat artist. In dupa-amiaza de Ajun, o avem invitata pe Paula Seling. Ne-am lansat la acelasi festival, in 1996, și ne apreciem una pe alta inca de cand eram copile. Vom povesti despre Craciun, despre amintiri din copilarie si vom sarbatori si ziua ei de nastere impreuna.”
La randul lor, picii o vor provoca pe Paula Seling sa se puna la mintea copiilor ai sa o incurce cu intrebari haioase. „Va invitam sa veniti cu noi in lumea copilariei, a puritatii si a anilor lipsiti de griji”, este invitatia Alinei Sorescu pentru dupa-amiaza de Ajun, de la ora 16:15, la TVR 1.

Iar din 9 ianuarie, „Alina si picii ei” ne vor canta si ne vor surprinde cu noi invitati in fiecare sambata, de la ora 11:00, tot la TVR 1.