Comunicate

In cea mai lunga noapte a anului, petrecem un „Revelion intre prieteni”, la TVR INFO

Postul de stiri al TVR a pregatit pentru prima data un show special pentru Revelion! Telespectatorii ii vor putea vedea asa cum nu i-au mai vazut pana acum pe cei aproape 50 de prezentatori, reporteri sau corespondenti in tara si strainatate ai Stirilor TVR.

Este primul an in care TVR INFO ne propune un show cu totul special pentru seara de Revelion! Programul „Revelion intre prieteni” incepe duminica, 31 decembrie, la ora 20:30, iar jurnalistii Stirilor TVR ne cheama sa le fim alaturi pana dupa miezul noptii. Spectacolul este prezentat de Marius Popa, unul dintre prezentatorii „Telejurnalului Matinal” de la TVR 1 si TVR INFO si Ilinca Nazarie, reporter al Stirilor TVR. Li se alatura jurnalista Laura Fronoiu, prezentatoare a „Telejurnalului Matinal”, dar si a jurnalelor informative TVR.

Invitati la petrecerea de Revelion sunt, in primul rand, telespectatorii TVR INFO. Ei vor avea surpriza de a-i vedea, asa cum nu i-au mai vazut pana acum, pe cei aproape 50 de prezentatori, reporteri sau corespondenti in tara si strainatate ai Stirilor TVR. Unii dintre ei imbraca, pentru prima data, haina de actor.

„Revelionul intre prieteni este un format indraznet, in care aducem la masa oamenii stirilor TVR si povestile lor fabuloase. Si mult mai mult de atat! Ne reintalnim cu colosalul Toma Caragiu, cu inegalabila Draga Olteanu-Matei si atatia altii. Am ras copios, am plans si uneori am stropit totul cu un pic de ironie. Stiti cum se spune, orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare. Merita fiecare minut, va garantez! Bagheta magica a fost la Dan Manoliu si la Razvan Tiniche, fara de care nu ar fi existat un „Revelion intre prieteni”. De la 20:30 fix, va astept alaturi de Ilinca Nazarie si Laura Fronoiu sa facem o noapte de Revelion cum nu ati mai vazut!”, ne invita Marius Popa.

„Suntem in fiecare zi impreuna, sa va aducem cele mai importante stiri, astfel ca e firesc ca si in noaptea dintre ani tot noi sa va spunem „La multi ani!”. De Revelion ne veti vedea altfel decat suntem in fiecare zi, la pupitrul stirilor sau pe teren, suntem prietenii care va ureaza ca cele rele sa se spele si cele bune sa se adune. Pentru prima data, si noi, cei din echipa TVR INFO, ne adunam in jurul unei mese, asa cum sta bine unei familii sau unui grup de prieteni. Iar pentru mine, „Revelionul intre prieteni” a fost provocarea de final de an, sa incerc sa va arat ca suntem si noi oameni, la fel ca voi, cu bune si rele, ca ne mai scapa accentul uneori, ca ne impiedicam, ca radem din tot sufletul si ca, uneori, o gluma buna sterge toate stirile rele de peste an”, ne-a marturisit Ilinca Nazarie.

„Am petrecut multe revelioane la serviciu, dar este pentru prima data cand n-am avut limita la distractie si deadline pentru a livra povestea… Ne-am simtit foarte bine la filmari, am cochetat si cu actoria, pana a venit actrita Ioana State si ne-a spus ca ar fi mai bine sa ramanem la stiri…”, povesteste razand si Laura Fronoiu. „Noi, insa, ne-am tinut de scenariul pregatit de colegul meu de la „Telejurnal Matinal”, Marius Popa. Ilinca Nazarie e cu siguranta sarea si piperul echipei de la Stiri, iar in prim plan vin, pe rand, colegii nostri care aduc, zi de zi, cele mai noi informatii la TVR. Ce a iesit? Un „Revelion intre prieteni”. Asa ca, in noaptea dintre ani, va invitam la TVR INFO, sa ne distram ca intre prieteni!”, ne convinge Laura Fronoiu.

Vor fi peste trei ore si jumatate de umor de calitate la „Revelionul intre prieteni”. Telespectatorii ii vor revedea, in scenete realizate pentru Revelioanele de altadata, pe Toma Caragiu, Stefan Mihailescu-Braila sau Draga Olteanu-Matei. Aproape de miezul noptii, ne vom bucura de un moment de stand-up comedy. Ioana State, unul dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului, vine in mijlocul stiristilor TVR. Petrecerea jurnalistilor TVR INFO e mai vesela si datorita faptului ca unul dintre cele mai cunoscute tarafuri din Romania, Taraful de la Varbilau, e responsabil cu muzica si ritmul. Cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, taraful este unul dintre putinele care au reusit sa anime atmosfera chiar in cluburile din Centrul Vechi al Capitalei. Spectacolul se va incheia cu un moment-surpriza, unul neasteptat de emotionant pentru sute de mii de romani…