Comunicate

Krishan George – „Un indian cu nume de roman”, la „Destine ca-n filme”

Asa cum ne-am obisnuit, Iuliana Marciuc ii invita pe telespectatorii TVR 2 la „Destine ca-n filme” in cele mai neasteptate locuri pentru a cunoaste oameni speciali si pentru a le transmite experienta, emotia, pasiunea si povestea lor.

La cativa kilometri de comuna Cata, judetul Brasov, se afla o ferma de bivoli a unui barbat din India, care, fascinat de Romania, a ales sa se stabileasca aici. Marti, 23 noiembrie, de la ora 21:00, la „Destine ca-n filme” vom afla povestea lui Krishan George, „un indian cu nume de roman”, care a renuntat la pozitia de expert financiar pentru a ajunge fermier in tara noastra. Barbatul a lasat munca de birou, a cutreierat calare dealurile din Transilvania si a dat peste locul care astazi i-a devenit acasa. Krishan George munceste de dimineata pana seara, insa o face din placere. Pe langa ajutoarele pe care le are, la ferma vin anual in jur de 30 de voluntari din toate colturile lumii care se indragostesc, ca si el, de Romania.

„George Krisan nu e doar un om cu bani. Cu studii facute la Imperial College of London si cu master in Econometrie, barbatul a cutreierat lumea in calitate de consultant financiar pentru guverne si companii de renume. Ar fi putut alege sa se stabileasca in orice alta tara si ar fi putut trai oriunde fara nicio grija in privinta banilor. Totusi, a ales sa traiasca aici, in Cata, Romania si sa munceasca singur cele 150 hectare ale fermei sale”, spune Iuliana Marciuc.

Alaturi de echipa „Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc a avut parte si de o lectie de viata inedita. La TVR 2 ii vom putea vedea marti, 23 noiembrie, de la ora 21.00, cum trebaluiesc la ferma: au taiat lemne si au ajutat la pregatirea mesei de seara, cu mancaruri specifice gatite in stil indian.
„Am petrecut alaturi de echipa mea o seara intr-o atmosfera cu totul speciala. Dupa o zi intreaga de filmari, ne-am putut relaxa alaturi de un om de la care poti sa inveti multe. A fost o lectie despre adaptabilitate, perseverenta si modestie. O lectie despre cat de departe trebuie sa mergi si cat de putin iti trebuie pentru a-ti gasi locul in viata”, a mai spus Iuliana Marciuc.