Evenimente

LASH Beauty Forum: inovatie in industria BEAUTY

Luni, 22 martie, la ora 8:45 va avea loc evenimentul de referinta in industria de beauty, “Lash Beauty Forum II”, organizat de cea mai mare scoala din domeniu: Karina Lashmaker Academy.
Vrei sa excelezi in domeniul extensiilor de gene? Vrei sa ai un avantaj competitional? Vrei sa afli secretele expertilor din Est, renumiti in industria de beauty?
“Lash Beauty Forum II” este un eveniment special pentru tehnicienii de extensii de gene, fie incepatori sau avansati, in care vor avea sansa unica de a invata LIVE de la experti internationali recunoscuti in domeniu din Rusia si Belarus:
Anna Matusevich (Belarus) va deschide evenimentul cu un curs de “Styling. Butterfly Effect”
Tatiana Terenteva (Rusia) va dezvalui secretele liniei perfecte prin masterclass-ul ”The Perfect Line”.
Ekaterina Voronova (Rusia) va povesti despre ”Geometria evantaiului” si ”Modelarea privirii cu ajutorul volumelor”.
Ekaterina Leksa (Rusia) va prezenta “Lucrarea de concurs. 10 pasi catre un trofeu”, cu experienta a peste 50 de competitii din domeniul genelor la activ.
Ekaterina Khimich (Rusia) va incheia evenimentul cu o prezentarea pe tema “Secretele rezistentei de un milion”
Impreuna ducem arta aplicarii extensiilor de gene cu totul la un alt nivel! Inscrie-te la evenimentul anului: https://bit.ly/3qaAZCs
Conferinta “Lash Beauty Forum II” se desfasoara online, pe o platforma speciala cu traducere in limba romana si cu 2 pachete de participare.
Karina Lashmaker Academy si-a inceput activitatea la Chisinau in 2013 si la Bucuresti in 2015, iar in cei 8 ani de activitate au instruit peste 1500 de specialisti in domeniul extensiilor de gene din 11 tari ale lumii: Italia, Germania, Franta, Olanda, Luxemburg, Israel, Norvegia, Danemarca, Portugalia, R. Moldova si Romania.