Home » Lexx Groove si stilul lui funky Tech House vin la “Day Dreaming Radioshow”
Muzica

Lexx Groove si stilul lui funky Tech House vin la “Day Dreaming Radioshow”

Lexx Groove, pe numele sau real Alexandru Ene din Galati, este un cunoscut al scenei Tech din Romania si nu numai.
Totul a inceput prin 2006 cand a cunoscut un prieten ce avea sculele necesare de mixat si astfel a stiut ce va face pentru tot restul vietii. Cu mult devotament a obtinut rapid o rezidenta unde si-a perfectionat stilul ca apoi sa puna muzica la mari festivaluri cum ar fi House Parade Timisoara, Club Midi in Cluj (2010) si multe alte locatii faine dar si guest mix-uri la podcasturi apreciate in lume cum ar fi Cuff Cast, Data Transmission Radio, Ibiza Radio 1, Ibizaholic by Horatio, SELECTRO si multe altele.
Stilul sau este Tech-House, Deep-Tech gata sa te duca intr-o calatorie energica si plina de sound-uri unice.
Ca producator nu a stat deoparte si a scos la cunoscute case de discuri cum ar CUFF, Material Series, Lapsus, Baikonur, Selectro, Natural Rhythm, Tactical Records, Tres 14 Music, Techzone Records si multe altele.
2021 a inceput in forta pentru el, astfel semnand deja inca un release la Cuff, un nou release la Selectro, ulterior semnand si cu Mood Funk Records. Productiile sale au primit deja feedback de la mari nume din industrie cum ar fi AmineEdge&DANCE, Steve Lawler, Sam Divine, Popof, Leon, Chiqito, Gene Farris, Mat.Joe, Technasia, Chicks luv Us, Horatio, Vanilla Ace, Marco Faraone si multi altii.
Pana atunci, nu uitati sa ascultati in fiecare Vineri si Duminica de la ora 14:00 “Day Dreaming Radioshow” prezentata de Shar-K.

Facebook: https://www.facebook.com/lexxgrv/

Instagram: https://www.instagram.com/lexxgroove/

Soundcloud: https://soundcloud.com/lexxgroove

E-mail: Lexx.9017@gmail.com

Beatport: https://pro.beatport.com/artist/lexx-groove/190293

Traxsource: https://www.traxsource.com/artist/50986/lexx-groove

Google: https://g.co/kgs/kd6kHw