Evenimente

Luni 26.04.2021 invitatul emisiunii “Si…Viata e frumoasa!” cu Alina Bondoc, este d-na Carla Fabian, medic specialist apifitoterapie si Ayurveda

Luni 26.04.2o21 incepem emisiunea la ora 19:40 cu d-na Carla Fabian, medic specialist. Se remarca prin competentele sale pe apifitoterapie si Ayurveda si desfasoara o bogata activitate in aceste domenii.
Va invitam la o noua calatorie in timp, pe traiectul dezvoltarii fiintei umane, de la primii ani de viata, pana la etapele de sedimentare a notiunilor scolare, de arta si cultura. Invitata noastra ne va vorbi despre domeniile sale de studiu iar modul ei aparte, de a vedea viata si de a-i celebra frumusetea, credem ca va fi o reala lectie pentru noi toti.
In partea a doua a emisiunii vom veni cu recomandari practice in acest sens si speram ca ele sa fie in sprijinul unei frumoase colaborari cu dumneavoastra, drag public.

Les biens et les maux qui nous arrivent ne nous touchent pas selon leur grandeur, mais selon notre sensibilité.
(Binele sau raul care ni se intampla nu ne impresioneaza prin proportiile lor, ci in functie de sensibilitatea noastra.; LA ROCHEFOUCAULD, Reflectii sau sentinte si maxime morale)

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/04/CF.jpg