Comunicate

Mansarda cu amintiri din casa Mirabelei Dauer, in exclusivitate la „Destine ca-n filme” – galerie foto –

La “Destine ca-n filme” am cunoscut adevarati eroi care au trait, cu voie sau fara voie, experiente incredibile, desprinse parca din scenariile unor productii cinematografice. Cu experienta jurnalistica si multa sensibilitate si rabdare, in fiecare marti, de la ora 21:00, Iuliana Marciuc ne-a adus povestile unor oamenii pusi in situatii de viata limita, care au luptat, uneori, cu greutati de neimaginat. Din 15 septembrie, vedeta TVR da startul unui nou sezon „Destine ca-n filme”, iar surprizele nu vor lipsi. De aceasta data ii vom cunoaste nu doar pe oamenii care au iesit invingatori din provocarile vietii si au devenit modele pentru cei din jurul lor, cat si pe cei pe care i-au intalnit si care le-au schimbat destinul.

 

„Acest sezon s-ar putea numi „Destine care au influentat destine”. Am cautat povesti si am cautat sa filmam cum se impletesc destinele unor personaje exceptionale. Aceasta ar fi noutatea sezonului. Ii vom cunoaste pe cei care au avut intalniri de destin, fie ca sunt vedete sau oameni obisnuiti si vom afla cum intalnirea lor le-a schimbat viata”, spune Iuliana Marciuc.

 

Marti, 15 septembrie, de la ora 21:00, prima editie a noului sezon „Destine ca-n filme” este una speciala, pentru ca vom afla povestea unor artisti foarte iubiti: Mirabela Dauer si Raoul. Destinul muzical al lui Raoul a fost puternic influentat de intalnirea cu celebra interpreta, care si-a pus amprenta pe intreaga lui cariera artistica. Doua povesti de viata spuse de artisti cu o sinceritate debordanta.

 

Raoul a vorbit si despre cele 13 procese penale pe care le are, legate de conducerea fara carnet, iar artistul a descris cu durere cei trei ani petrecuti prin tribunalele tarii, cautandu-si dreptatea.

 

In exclusivitate, Iuliana Marciuc si echipa „Destine ca-n filme” au fost invitati in casa Mirabelei Dauer si au urcat in mansarda. Acolo, artista a amenajat o camera cu obiectele primite sau adunate de-a lungul carierei sale.

 

„Mirabela ne-a lasat sa calatorim in voie prin trecutul ei. Asa ca o vom descoperi cu totul altfel decat pana acum. In exclusivitate ne-a primit in mansarda casei sale, amenajata cu amintiri. De la colectii de afise, la colectiile de cani de ceai, colectii de vestimentatie, casete video, fotografii. Este o mansarda amenjata cu toate amintirile ei, iar echipa „Destine ca-n filme” a patruns in exclusivitate in acest loc”, a adaugat Iuliana Marciuc.