Home » Melanie revine in atentia publicului cu cel mai nou single – ,,Ramai cu bine”
Muzica

Melanie revine in atentia publicului cu cel mai nou single – ,,Ramai cu bine”

,,Ramai cu bine” este biletul de despartire in care artista isi expune toate trairile si gandurile, in care spune adio unei iubiri imposibile.

In ciuda incercarilor si luptei de a ramane impreuna, nepotrivirea de caracter este de multe ori cea raspunzatoare pentru despartire, chiar daca iubirea inca exista.

,,Am lucrat la aceasta piesa inca din vara si sunt foarte fericita sa o impartasesc cu voi. Am vrut ca oamenii sa se regaseasca in piesa si sa le transmit ca un ramas bun iti poate aduce mai multa fericire si liniste decat ne-am putea astepta”- a spus Melanie despre cel mai nou single.

Clipul o infatiseaza pe Melanie intr-o casa in care obisnuia sa fie cu cel iubit, dar in care acum este doar ea. Din atitudine si gesturi, artista nu sufera, ci este fericita ca spunand ,,Ramai cu bine” pune capat unei relatii complicate.

Melanie este o cantsreata Pop/Rnb,  care s-a lansat in 2006 alaturi de M&G, cunoscuta si pentru colaborarile sale cu artisti din zona hip-hop precum: Cabron, Bani Gheata, Barac, Bogdan Dima, Chichanos, Tonik Obiektiv, Codu Penal, Chucho, Royala Mare si multi altii.

De muzica celui mai nou single s-au ocupat Andreea Avarvari (AVA) si Cristina Popa, versurile au fost compuse de Melanie si Cristina Popa, iar orchestratia a fost realizata de Mihai Grecan.