Muzica

La 13 ani, Andy Neagu zguduie muzica pop-rock cu prima sa piesa – ,,Fire”

Andy Neagu debuteaza in industria muzicala cu o piesa ce are un sound inaltator si motivant, care te face sa simti intens orice emotie si sa te eliberezi de griji.

,,Fire” este despre focul din sufletele si din privirile noastre care ne da speranta ca putem merge mai departe, indiferent de cat am suferit in trecut. Piesa ii incurajeaza pe tineri sa creada in ei si sa nu se lase niciodata batuti, sa nu isi nege vreodata focul interior.

Clipul este unul expresiv in care Andy simte cu intensitate piesa si in care ne prezinta o atitudine plina de incredere.

,, Fire este o piesa care ma rascoleste si ma reprezinta, care imi da o stare emotionala intensa. Imi doresc sa o dedic bunicii mele care s-a stins in urma cu o luna si care ma sustinea foarte mult. Imi stia toate piesele si se ruga pentru mine, insa sunt sigur ca este mandra si ca ma aude de acolo de sus.” –  a spus Andy despre prima sa piesa.

Andy este un artist care a avut prima tangenta cu muzica de la varsta de 8 ani, iar primul sau mentor, Ioan Bagea, este cel care i-a descoperit zvacul pentru pop-rock si cel care l-a inscris la Vocea Romaniei JR. Acolo, Andy a impresionat cu prestatia sa si a convins-o pe Inna sa intoarca scaunul.

De muzica single-ului de debut al lui Andy s-a ocupat Andreea Avarvari (AVA), versurile au fost scrise de Dorian Micu, iar orchestratia a fost realizata de Grecan Mihai.