Cazuri umanitare Comunicate

Membrii Aliantei Festivalurilor Europene de Metal (European Metal Festival Alliance) lanseaza tricoul caritabil „METAL UNITED”

Membrii European Metal Festival Alliance (EMFA) lanseaza tricoul METAL UNITED iar toate veniturile realizate din vanzarea acestora vor fi destinate unei organizatii caritabile care ajuta in acest moment poporul ucrainean greu incercat in aceasta perioada.

Festivalurile care participa la aceasta importanta strangere de fonduri – Alcatraz Hard Rock & Metal Festival, Belgia; Festivalul ARTmania, Romania; Bloodstock Open Air, Marea Britanie; Brutal Assault, Cehia; Dynamo Metal Fest, Olanda; Inferno Metal Festival, Norvegia; Into The Grave, Olanda; Leyendas Del Rock, Spania; Midgardsblot, Norvegia; Motocultor Festival, Franta; Party.San Metal Open Air, Germania; Resurrection Fest, Spania si Summer Breeze Open Air, Germania – sunt unite impotriva razboiului si suprimarii si sustin toti oamenii, indiferent din ce tara sunt, indiferent de rasa sau religia lor.
Festivalurile spun inca o data ca nu sunt pro ucraineni si impotriva rusilor ci ca isi doresc sa sprijine oamenii care au nevoie de ajutor in aceste vremuri tulburi.

Tricoul este disponibil pentru pre-comanda aici: https://www.sbtix.de/produkte/45549-charity-shirt-for-ukraine, pretul sau este 16,66 EURO, iar incasarile vor fi destinate Music Saves UA (Asociatia Ucraineana de Evenimente Muzicale – ВАМП).

Vlad Yaremchuk, Booking Manager Atlas Weekend Festival, co-initiator al Music Saves UA, afirma: „Suntem Asociatia Ucraineana a Evenimentelor Muzicale, in timp de pace suntem cea mai mare asociatie a reprezentantilor industriei muzicale din tara noastra. Acum, viata normala in Ucraina s-a oprit complet, asa ca ne folosim toate resursele pentru a oferi ajutor umanitar oamenilor care au cel mai mare nevoie de el in acest moment. Echipa noastra lucreaza 24/7 pentru a ajuta cat mai multe victime ale acestui razboi crud. Centrul de ajutor umanitar a fost deja implementat in incinta locatiei Atlas din Kiev. De asemenea, lucram la infiintarea de centre de asistenta pentru refugiati la granitele cu Europa, pentru a facilita o infrastructura sigura si solida pentru sutele de mii de civili care fug din tara. Intreaga noastra echipa se afla in prezent in mai multe orase din Ucraina si suntem in contact strans cu voluntari, militari ucraineni si grupuri umanitare, asa ca suntem constienti de nevoile urgente de la fata locului si suntem gata sa oferim ajutor imediat acolo unde este cea mai mare nevoie.
Prin urmare, avem nevoie urgenta de sprijin financiar. Acesta este motivul pentru care am demarat proiectul de strangere de fonduri. Va incurajam sa nu ramaneti indiferenti si sa ajutati familiile ucrainene sa supravietuiasca acestei perioade dificile.”

Facebook: https://www.facebook.com/vamp.org.ua
Instagram: https://instagram.com/vamp.org.ua

Adam Gregory de la Festivalul Bloodstock, in numele EMFA, spune: „Cu totii suntem socati de evenimentele recente si dorim sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ajuta in vremuri atat de dureroase. Toate incasarile din vanzarea tricourilor au drept scop sprijinirea celor care au in aceste clipe nevoie de sprijinul nostru financiar si toate gandurile noastre se indreapta catre toti cei afectati de razboi sau suprimare.”

„In vremuri intunecate si in contexte socante trebuie sa ne unim intotdeauna eforturile pentru a ajuta oamenii aflati in suferinta, pentru a le aduce o raza de speranta si a le oferi un punct de sprijin. In fata conflictului si a nedreptatii nimeni nu poate ramane indiferent si nici nu poate inchide ochii, iar singura modalitate este sa actionam exact asa cum ne invata artele: sa lasam deoparte diferentele, sa ne unim si sa scoatem la iveala latura buna a umanitatii. Si tocmai asta incercam sa facem cu „tricoul caritabil METAL UNITED”. Sprijinul vital pentru poporul ucrainean va fi posibil doar prin contributia fiecaruia dintre noi.”
Codruta Vulcu, Fondator & Director ARTmania Festival