Comunicate

SEZONUL 8 AL EMISIUNII “DRAG DE ROMANIA MEA!” DEBUTEAZA CU TESTUL SINCERITATII

“Drag de Romania mea!”, sezonul cu numarul opt, debuteaza din 20 martie, de la ora 15:00, la TVR 2. Paul Surugiu-Fuego si echipa sa au pregatit show-uri decente, stralucitoare, elegante si care si-a facut o traditie din a avea invitati remarcabili, vedete care-si pun priceperea si talentul in slujba artei. Vom avea invitati care si-au lasat tara natala pentru Romania si care canta in limba romana cu drag si mandrie. Tinerii si copiii talentati ne demonstreaza ca viitorul e pe maini bune. Multi artisti iubiti din Basarabia vor calca pragul emisiunii, iar pe vedetele cunoscute si apreciate le vom vedea in ipostaze inedite.
Nu-i usor sa-ti deschizi inima, dar Paul Surugiu reuseste acest lucru cu invitatii sai, contra cronometru. Intrebarile incomode, curiozitatile si raspunsurle spontane fac deliciul unui nou moment spectaculos la „Drag de Romania!”: TESTUL SINCERITATII!
Alaturi de Paul Surugiu vor fi in continuare prietenii de la trupa Supermarket, condusa de Vlad Cretu si „Florin Maris Balet”.

„La Drag de Romania mea! vom avea un sezon captivant si vrem ca duminicile sa aiba parfum de calitate, sa aiba diversitate si momente speciale, fie ca sunt muzicale, recitari, povesti de viata, ani de cariera sau tineri plini de talent. Exista oameni cu minte si suflet in tara asta, care-si doreasc sa vada ceva frumos la televizor”, spune Paul Surugiu-Fuego.

Duminica, 20 martie, in prima editie a noului sezon „Drag de Romania mea!”, patru invitati vor delecta telespectatorii cu povestile lor impresionante si cu fragmente artistice dintre cele mai speciale. Vom afla cum se invinge moartea si cum experienta tragica poate deveni motiv pentru desavarsire artistica. Este cazul apreciatei Paula Hriscu, artista autentica, cu bota reprezentativa, care ne va povesti cum a inceput sa cante la 22 de ani. Este impresionanta povestea ei si a cantecelor sale si vom asculta un fragment dintr-o priceasna celebra. Artista va canta si un duet alaturi de Fuego dedicat tuturor mamelor, pe versurile lui Corneliu Vadim Tudor. Renumit actor al generatiei de aur, Valentin Teodosiu va fi premiat de Paul Surugiu si ne va povesti amintiri amuzante si interesante alaturi de mari nume ale scenei romanesti.
O adevarata lectie de viata este si cea a Bellei Santiago, care-l va face pe Fuego sa planga si care va demonstra ce inseamna sa iubesti tara care te-a adoptat. Bella va canta in limba romana, folclor si chiar si in filipineza.
TESTUL SINCERITATII merge catre THEO ROSE, artista apreciata de public, care va raspunde cu spontaneitate unor intrebari incomode: motivul pentru care a ales sa cante manele, daca invidiaza vreo colega de scena sau cum a scapat de depresie. Artista va cuceri nu doar cu naturaletea, ci ne va purta si in lumea romantei, cu un duet atipic alaturi de Paul Surugiu. Gazda „Drag de Romania mea” va lansa in prima editie o melodie in premiera compusa de profesorul sau din facultate, renumitul Marius Teicu, pe versurile poetului Adrian Artene.

„Asa cum v-am obisnuit de aproape patru ani, in fiecare sezon pastram ce a fost bun in sezoanele trecute si aducem noutati cu care ne dorim sa cucerim telespectatorii de toate varstele. Va asigur ca veti avea cel putin o surpriza in fiecare editie, dar evident ca o sa va las sa o descoperiti singuri. Multumim, si aici vorbesc in numele intregii echipe, pentru ca sunteti din ce in ce mai multi cei care aveti televizoarele deschise, duminica de duminica, de la ora 15.00, pe TVR2, iar aceasta este garantia noastra ca din Drag de Romania mea si imposibilul poate deveni posibil”, spune Codruta Prunariu, producatorul emisiunii.