Home » Mihai Caldararu Directorul Executiv al unei asociatii caritabile din Bucuresti, a organizat o tabara la mare pentru 37 de copii!
Cazuri umanitare Comunicate Evenimente

Mihai Caldararu Directorul Executiv al unei asociatii caritabile din Bucuresti, a organizat o tabara la mare pentru 37 de copii!

Copiii sunt bucurosi ca datorita campaniei umanitare “Daruieste Un Pic de Soare Nu Totala Nepasare!” au avut ocazia unica pana acum, de a vedea Marea Neagra si frumusetile statiunii unde isi desfasoara activitatea. Mihai Caldararu este constient ca fara bunatatea domnului ADRIAN PANAITESCU, nu se putea face nimic, iar acum cand totul s-a intamplat, iar proiectul a avut succes, le multumeste tuturor celor implicati, in special.

Cu sprijinul societatii Sicor SRL, prin reprezentantul sau legal domnul ADRIAN PANAITESCU. Mihai Caldararu a reusit sa aduca un strop de bucurie pe fata copiilor defavorizati cat si institutionalizati din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Lectie de bunatate din partea lui Mihai Caldararu. „Fiecare dintre noi poate face ca lumea sa devina un loc mai bun”.

Mihai Caldararu ne arata ca succesul nu inseamna sa ai o afacere profitabila. Impactul pe care il lasa asupra oamenilor ii incalzeste mai mult sufletul si ii creeaza bucurie suprema. Graviteaza in jurul bunatatii, a generozitatii si a respectului. A invatat sa lupte si sa se reinventeze ori de cate ori a fost nevoie, pentru ca a avut in parintii sai un model de urmat.

A inceput sa ofere sprijin semenilor sai prin 2011, prin intermediul unui ong de a-si forma un viitor si care intampinau greutati sau aveau nevoie de lamuri, le primeau cu mare inima de la Mihai Caldararu fara a avea vreun beneficiu. A fost premisa a ceea ce urma sa vina. Se simte linistit stiind ca nu a stat degeaba si ca a pus umarul acolo unde a fost nevoie, mai ales ca a urmat infiintarea unei asociatii caritabile.

Mihai Caldararu este un tanar din Bucuresti, care astazi are 37 de ani. Nascut ultimul intr-o familie cu multi copii, nu a avut parte de copilarie precum ceilalti sase frati ai lui. Mai mult de jumatate din viata a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de parinti, imediat dupa nastere. La Revolutie, inca nu implinise 1 an. Si-a regasit familia abia dupa varsta majoratului, insa a continuat sa-si traiasca viata singur, pe cont propriu.

Prima slujba a fost aceea de ajutor intr-un restaurant, la spalat de vase. Bataile luate in orfelinate l-au marcat pentru tot restul vietii. Supliciul indurat pe toata perioada copilariei i-a dat si un sens in anii ce au urmat, acela de a sari in ajutorul celor necajiti, asa cum a fost si el. Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiasi, dupa ce a „pus pe roate” o asociatie nonprofit . „Ajutorarea celor nevoiasi” este sloganul care il tine in activitate si in ziua de astazi.

Mihai Caldareanu nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiasi consta in alimente, haine, dulciuri si alte produse de stricta necesitate precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiasi are si o rasplata pe masura, spune Mihai! „Este vorba despre zambetul de pe fata lor!”