Home » Mihai Caldararu, orfanul premiat pentru excelenta la Gala Premiilor Radar de Media
Evenimente

Mihai Caldararu, orfanul premiat pentru excelenta la Gala Premiilor Radar de Media

La Gala Premiilor Radar de Media, intr-o zi plina de stralucire, s-au acordat premii pentru vedetele preferate, show-urile cele mai urmarite, seriale de succes si emisiuni de top. Cu toate acestea, evenimentul a avut grija sa recunoasca si faptele bune ale oamenilor remarcabili. Fiecare nominalizare a fost supusa votului publicului din Romania, care a avut ocazia sa isi exprime preferintele in categorii esentiale.

Cu bucurie si recunostinta, Mihai Caldararu a transmis un mesaj emotionant in momentul in care a primit distinctia pentru promovarea Protectiei Sociale la Gala Premiilor Radar de Media. Acesta a dedicat premiul intregii sale echipe, exprimandu-si aprecierea pentru efortul lor comun de a realiza lucruri deosebite de peste 4 ani.

„Este o mare onoare sa fiu prezent la Gala Premiilor Radar de Media pentru prima data si sa primesc aceasta distinctie. Ii multumesc din suflet intregii mele echipe pentru implicarea si dedicarea lor. Suntem impreuna de mai bine de 4 ani si am reusit sa facem lucruri deosebite in domeniul promovarii Protectiei Sociale”, a declarat Mihai Caldararu in fata celor prezenti la eveniment.

Cu un sentiment de fericire, Mihai Caldararu a adaugat: „Vreau sa spun ca sunt extrem de emotionat. Acesta este primul premiu pe care il castig si imi umple inima de bucurie si mandrie. Este o recunoastere a muncii noastre si a impactului pe care il avem in societate.”

Declaratiile au fost facute de Mihai Caldararu in momentul primirii premiului, in cadrul Galei Premiilor Radar de Media.