Comunicate

Moment muzical de exceptie cu Paul Surugiu-Fuego si soprana Elena Mosuc la ”DRAG DE ROMANIA MEA”, pe TVR 2

Cand spui ca ai „Drag de Romania” nu inseamna doar sa faci o simpla declaratie, ci sa arati si sa simti ca tara ta are sanse de reusita daca pui si tu, macar putin, umarul! La „Drag de Romania mea!”, Paul Surugiu aduce astfel de dovezi intr-o emisiune in care se canta doar in limba romana, se promoveaza artistii de ieri si de astazi, din toate genurile muzicale si se se ofera divertisment de calitate. Cel de-al saptelea sezon „Drag de Romania mea!” este o alternativa pentru decenta, bun simt si valoare in media.
In preajma Zilei Nationale a Romaniei, duminica 28 noiembrie, de la ora 15:00, la TVR 2, Paul Surugiu si echipa „Drag de Romania mea!” celebreaza in avans Ziua Nationala cu eroi care fac performanta. Va fi o gala cu exclusivitati, umor de calitate, surprize, dar si un strop de folclor si premiere muzicale.

Astfel, dupa multi ani o veti revedea pe celebra cantareata a anilor 80, Gina Patrascu. Aceasta va aduce atat daruri muzicale si un super duet cu Paul Surugiu, dar si povesti interesante despre viata ei in Germania, despre regrete, precum si despre lupta pe care o duce pentru a promova in diaspora numele Romaniei. Gina Patrascu este artista care a castigat cele mai importante trofee ale concursurilor de muzica usoara de dinainte de Revolutie – „Steaua fara nume”, „Mamaia” si Festivalul de la Amara.
Celebrul actor al Teatrului de Comedie din Bucuresti, indragitul Sandu Pop, cunoscut si ca „Varu Sandel”, vine cu un strop de umor si isi aminteste de inceputurile in cariera. Va arata si de ce este meseria sa speciala si ne va bucura cu un moment de improvizatie si virtuozitate, alaturi de trupa Supermarket.

Folclor si povesti interesante au pregatit si Aurora si Sandel Mihai, un cuplu indragit, care va vorbi despre relatia lor si va face o demonstratie de talent, la provocarea lui Paul Surugiu-Fuego. Exclusivitatea editiei o reprezinta intalnirea cu minunata soprana de renume mondial, Elena Mosuc, romanca de poveste care in 2019 a cucerit trofeul ”Oscar della Lirica”, cu titlul de cea mea buna soprana a lumii. Aceasta preg[tit la „Drag de Romania mea!” o melodie in prima auditie, compusa special pentru ea de compozitorul Jolt Kerestely, pe versurile poetului Narcis Avadanei. Nu va veni singura, ci insotita de sotul ei, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de peste 25 de ani. Dirijorul Christoph Hebeisen, sotul sopranei, care vorbeste bine romaneste, ne va spune ce inseamna pentru el Romania. Elena Mosuc va dezvalui noile proiecte in care este implicata si va canta in duet cu Paul Surugiu doua melodii.