Comunicate

Nora Seroussi, intalnire surpriza cu Papa Francisc

Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinanta a filmului, la cel mai inalt nivel, marturiseste ca a avut emotii extraordinare la o recenta premiera ce a avut loc in Italia.
Cu aceasta ocazie ea l-a intalnit pe Sanctitatea Sa, Papa Francisc.

La invitatia regizorului Evgeny Afineevsky, care a fost nominalizat la Oscar, Nora Seroussi si fiul ei Joseph au avut nu numai placerea de a participa la premiera filmului “Francisco”, ci si onoarea de a primi binecuvantarea Preasfintitului Papa Francisc.
Nora declara la intoarcerea in Romania: “A fost experienta vietii noastre, alaturi de prietena noastra Bonnie Abaunza, producatoarea executiva a filmului “Francisco”. Suntem atat de norocosi si de recunoscatori pentru asa o sansa uluitoare”. Tot ea adauga: “Am fost incantata sa ii imbrac, la acest eveniment important, in costumele noastre, pe Evgeny Afineevsky si pe fiul meu Joseph. Tatal meu ar fi atat de incantat sa-si vada nepotul imbracat in smoching. Cu aceasta ocazie vreau sa anunt noua colectie Seroussi dedicata si barbatilor tineri si trendy, o colectie special conceputa in registrul smart casual, pentru un look rafinat de zi cu zi”.
Colectia Seroussi este deja prezenta in magazine.

Sursa foto: Vatican Media