Muzica

Oana Bobeanu debuteaza cu melodia “Crede-n Tine”

Noua lansare pe piata muzicala romaneasca!

Oana Bobeanu – cel mai nou nume din lumea mondena, originara din Campulung Muscel, dar stabilita de ani buni la Oslo, Norvegia, vine sa surprinda publicul cu o melodie de debut care poarta un mesaj nobil si altruist.

“Crede-n Tine” – asa se numeste piesa, este compusa si produsa de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa sa din Spania, iar din spusele artistei, mesajul melodiei – “Vreau sa ajunga la cat mai multa lume, sa intelegem cat de Important e sa fim OAMENI si sa Credem”.

Creatia muzicala are si un videoclip filmat la “frontiera” dintre Eforie Sud si Eforie Nord, iar imaginile in care apare interpreta sunt, parca, surprinse dintr-o poveste, in care „matusica petrece frumos timpul cu nepotelele dragi”, fetitele, apropo, fiind gemene. Videoclipul a fost regizat si produs de catre Dan Mihai Lupescu.

Oana Bobeanu este profesor de fizica, de profesie, dar a facut si Radio & TV, in trecut, momentan fiind si Fondator al Asociatiei „Scoala Succesului” pentru copiii talentati din zona Muscel, la Campulung Muscel, Arges.

Piesa si videoclipul au fost lansate si prezentate la o serie de emisiuni TV de la Bucuresti, iar in curand vor fi lansate si in Republica Moldova.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu