Muzica

ALTERNOSFERA ISI INTALNESTE FANII

ALTERNOSFERA, una dintre cele mai iubite trupe de rock si alternative de limba romana, isi intalneste fanii intr-un eveniment inedit, chiar inainte de primul concert THEATROLL | CORBUL TROIAN – o serie de concerte in cele mai frumoase sali de teatru si opera din tara.

Joi, 29 septembrie 2022, incepand cu ora 18:30, ALTERNOSFERA isi va intalni fanii, intr-un eveniment inedit, la Opera Nationala Romana din Bucuresti.

Ne vom putea intalni cu un numar de maxim 50 de persoane, pe 29 septembrie 2022, ora 18:30, la Opera Nationala Bucuresti. Povestim impreuna despre Theatroll, despre concerte, va raspundem la intrebari, facem poze, si… credem ca si cantam ceva.
Alternosfera

THEATROLL | CORBUL TROIAN reprezinta o serie de evenimente care vor avea loc in cele mai frumoase sali de teatru, opera si concerte din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu si Brasov.

THEATROLL a pornit din dorinta de a le oferi prietenilor nostri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte in care cele mai iubite piese ale noastre sa fie reinterpretate si cantate pe scena, alaturi de orchestra.

Pentru THEATROLL vom schimba scena de club si de festival cu o scena de teatru, unde luminile, decorul si costumele ne vor ajuta sa construim, alaturi de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Desi CORBUL TROIAN are aceeasi mecanica precum omologul lui legendar, adica infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevarat un cadou, nicidecum o capcana; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat in timpul pandemiei, atunci cand toate scenele, fie ele de muzica sau de teatru, au fost inchise.
Alternosfera

CONCERTELE THEATROLL | CORBUL TROIAN

• 29, 30 septembrie 2022, ora 20:00 – Bucuresti, Opera Nationala Romana
• 31 octombrie 2022, ora 20:00 – Cluj-Napoca, Opera Nationala Romana
• 2 noiembrie 2022, ora 20:00 – Timisoara, Opera Nationala Romana
• 4 noiembrie 2022, ora 20:00 – Sibiu, Filarmonica de Stat, Sala Thalia
• 7 noiembrie 2022, ora 20:00 – Brasov, Teatrul „Sica Alexandrescu”

Prestatia artistica, show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un “etalon” pentru zona de rock si alternative de la noi din tara. De-a lungul timpului, trupa a sustinut sute de concerte in Romania si Republica Moldova, lansand pana in prezent 6 albume si un EP, printre cele mai cunoscute hituri numarandu-se Orasul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Inchisoarea alba, Doua Eve, Muta, Haosoleum, Lucis, Epizodia.

Biletele pentru evenimentele THEATROLL CORBUL | TROIAN . s-au pus in vanzare in reteaua www.iabilet.ro.

Un mic preview THEATROLL | CORBUL TROIAN se poate urmari aici:

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu