Muzica

Teodora Rusu lanseaza „Aripi de Iubire”

Dupa ce a surprins publicul cu melodia de debut, “Te-am asteptat sa vii”, acum un an, tanara artista de la Iasi, Teodora Rusu, lanseaza in aceasta toamna noua piesa, „Aripi de Iubire”.
Din spusele artistei, spre deosebire de piesa de debut, in „Aripi de Iubire” se simte un pic mai in “stihia ei muzicala”, or anume baladele de dragoste vor ramane “o slabiciune eterna”, la nivel muzical.
Artista a pastrat colaborarea cu interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa muzicala a acestuia, simtindu-se confortabil in tot procesul de creatie. Din spusele lui EL Radu – “Teodora este o romantica incurabila, o artista care pastreaza in piesele ei adevarata notiune a Iubirii, una pura si desavarsita. “Aripi de Iubire” era sortita sa fie compusa pentru Teodora”.
Piesa are si un videoclip in care o urmarim pe Teodora in rolul unei tinere indragostite, iar imaginile o surprind alaturi de “jumatatea” ei, in momente tandre si gingase, pe un iaht luxos. Filmarile s-au desfasurat langa portul Mangalia, in zona Marii Negre, regizorul clipului fiind Dan Mihai Lupescu.
Atat piesa cat si videoclipul vor fi lansate in Romania si Republica Moldova, la emisiuni TV si Radio.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/10/458fe7d2-1e94-4b1b-991f-052d592e4a97.jpg

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu