Home » Pe 18 iulie, Teatrul Stela Popescu invita copiii la Teatrul de vara Herastrau
Evenimente

Pe 18 iulie, Teatrul Stela Popescu invita copiii la Teatrul de vara Herastrau

Teatrul Stela Popescu invita copiii la stagiunea estivala din Teatrul de vara Herastrau al Teatrului de Revista Constantin Tanase pentru a vedea duminica, 18 iulie, ora 10, spectacolul Revolta povestilor.

Spectacolul Revolta povestilor de Sinziana Popescu, in regia lui Tony Adam. Revolta Povestilor este o piesa care vrea sa arate atat copiilor cat si parintilor ca povestile pot continua sa existe doar daca sunt citite, cultivate si iubite. Altfel, toate personajele cu care noi, adultii, am copilarit se revolta, se uratesc si devin anacronice. Cine rezolva problema ? Tot niste copii care, atrasi in lumea cunoasterii si imaginatiei, restabilesc ordinea si salveaza de la uitare emotiile intalnirii cu personajele de basm. Revolta Povestilo – o productie a Teatrului Stela Popescu pentru publicul tanar, este o poveste terapeutica care ne indeamna sa meditam asupra mesajului pe care il transmite.

Regizorul Tony Adam a facut echipa cu scriitoarea Sanziana Popescu, scenograful Cristian Marin si coregrafa Ioana Macarie si au dat viata unei povesti amuzante, sensibile si pline de nostalgie in care se intersecteaza Vrajitorului din Oz, Scufita Rosie, Fat Frumos, Cenusareasa, Capra cu trei iezi si nu numai.

Biletele se pot cumpara online, de pe platforma www.mystage.ro sau de la Teatrul de vara, in ziua spectacolului

https://www.facebook.com/events/873994073196131/

Pentru acreditari de presa : Simona Iordache 0753174618, florentina.iordache@teatrulstelapopescu.ro.

Organizator: Primaria Municipiului Bucuresti prin Teatrul „Stela Popescu”
Parteneri media: Radio Romania Cultural, Romania TV, agentiadecarte.ro, Ziarul de Bucuresti, mySTAGE.ro, Revista Vitrina cu poezii, Metropola tv, Zile si nopti, ArtFM.
Sponsori: InfoCons, DDS Diagnostic