Sport

Pescuit de seara in Oceanul Indian, la „Microbist de Romania”, la TVR 1 (miercuri, 16 iunie, ora 22:00)

Snapper rosu, baracuda, jackfish, peste-imparat, dar si o captura-surpriza sunt cateva dintre trofeele cu care se lauda concurentii in proba individuala, la „Microbist de Romania”. Cu Tudor Furdui si suporterii fotbalului romanesc ne intalnim miercuri, 16 iunie, la ora 22:00, la TVR 1.

De o noua portie de aventura, distractie si competitie avem parte miercuri seara, la TVR 1. Pentru proba individuala a concursului din Maldive dedicat suporterilor fotbalului romanesc, baietii au pornit pe inserat la pescuit in Oceanul Indian. S-au imbarcat pe barca traditionala a locului numita dhoni si au plecat in larg, catre un recif potrivit pentru pescuitul de seara. Desi tensiunea dintre ei este maxima, cei mai mari fani ai celor mai iubite zece echipe de fotbal din tara se bucura de distractie cat cuprinde in noul episod „Microbist de Romania”, pe care il vedem la TVR 1 miercuri, 16 iunie, de la ora 22:00. Snapper rosu, baracuda, jackfish si peste-imparat, plus un rechin si o captura – surpriza se numara printre „trofeele” cu care se lauda la final suporterii concurenti.

„Toti turistii care vin in Maldive trec prin experienta pescuitului de seara, pentru ca e ceva extrem de simplu. Trebuie sa fii mult prea neindemanatic sau foarte ghinionist sa nu prinzi macar un peste prin apele astea in care pestii stau mai inghesuiti decat stau bucurestenii in tramvaiul 41″, glumeste Tudor Furdui, gazda show-ului. Sa vedem cum se descurca baietii miercuri seara, in episoul 8 „Microbist de Romania”.

„Printre steaguri” ar putea ajunge la moda pe plaja, la mare, in aceasta vara, daca vara ar incepe totusi… „Printre Steaguri”, proba de echipa din episodul 8, are o semnificatie speciala pentru cei 10 concurenti, pentru ca steagul e cel mai important obiect intr-o peluza de fani. Desi a fost cea mai usoara proba din tot concursul, vom avea parte de surprize incredibile.

Dupa ce s-au tras la sorti echipele, pentru a vedea cine poarta portocaliu si cine albastru, suporterii se prezinta pe plaja, unde sunt montate, la o distanta foarte mica, doua steaguri. Baietii primesc mingi, fiecare dintre cei 10 avand de executat doua suturi cu piciorul, doua aruncari ca la aut si alte doua aruncari cu mingea de tenis. Orice lovitura trebuie sa treaca printre steaguri si aduce echipei 1 punct. La egalitate de puncte, castiga echipa care s-a miscat mai repede.

Competitia a trecut de jumatatea parcursului, dar e inca departe de a-si desemna invingatorul. Noi puncte se acumuleaza in dreptul fiecaruia dintre cei zece, care nu au uitat ca doar unul dintre ei poate deveni „Microbist de Romania”. Cateva zile de vis la Istanbul, dar si maretul titlu „Microbist de Romania” ii asteapta pe unul dintre ei la linia de finish. Cine castiga punctele in acest episod vedem miercuri, 16 iunie, de la ora 22:00, la TVR 1.