Home » Peste 1,2 milioane de romani la Finala „Vedeta populara” de la TVR 1
Comunicate

Peste 1,2 milioane de romani la Finala „Vedeta populara” de la TVR 1

Emisiunea realizata si prezentata de Iuliana Tudor la TVR 1 a fost unul dintre cele mai urmarite programe din noaptea de Revelion.

Audienta de top pentru show-ul de folclor al Iulianei Tudor la TVR 1! Momentul emotionant in care Madalina Muresan devenea cea de-a cincea castigatoare a trofeului „Vedeta populara” si a premiului de 100.000 de lei a fost cel mai vizionat al finalei difuzate la TVR 1 pe 31 decembrie. Punctul culminant al primului talent-show de folclor din Romania a adunat in fata micilor ecrane, la ora 22:47, nu mai putin de 1.209.000 de telespectatori din intreaga tara (ceea ce corespunde unui rating de 6,9% si unei cote de piata de 14,2%).
Partea a doua a show-ului in care cele trei finaliste continuau lupta pentru trofeu a pozitionat principalul post al Televiziunii Romane pe locul al doilea la nivel national, devansand Pro TV, Kanal D, Romania TV, Antena 3. Pe intervalul 21:51-22:52, TVR 1 a inregistrat o medie de aproape 800.000 de telespectatori (4,5% rating mediu, respectiv 9,4% share mediu). Tot pe pozitia a doua s-a clasat TVR 1 cu partea a doua a finalei „Vedeta populara” si la nivelul publicului national cu varste peste 18 ani, iar pe publicul urban, pe locul al treilea.

De altfel, Finala „Vedeta populara”, difuzata la TVR 1 in ultima zi a anului a fost in top 5 al celor mai urmarite programe ale serii, pe intervalul orar 20:40-22:52. La nivelul publicului national cu varsta de peste 18 ani, emisiunea realizata de Iuliana Tudor s-a situat pe a treia pozitie, dupa Antena 1 si ProTV, cu o medie de aproximativ 700.000 de telespectatori (4,7% rating si 9,1% share), iar pe publicul national, „Vedeta populara” s-a clasat a patra, cu o medie de aproape 720.000 de telespectatori (4,1% rating si 8,5% cota de piata).
„Dupa ce am incheiat filmarile sezonului 5 „Vedeta populara”, am stiut ca va starni interes. Cifrele de audienta ale fiecarei editii au fost mult peste asteptarile noastre, iar finala ne-a coplesit.
Multumesc tuturor romanilor care aleg in fiecare duminica seara „Vedeta populara” si celor care ne-au preferat in numar atat de mare in seara de Revelion. Este cea mai puternica motivatie pentru noi, ca echipa, sa fim si mai buni, iar show-ul sa mearga mai departe. La multi ani tuturor si sa ne vedem sanatosi! Aveti grija de voi!”, a declarat Iuliana Tudor, producator si prezentator al show-ului „Vedeta populara”.

***
Castigatoarea sezonului cinci al emisiunii realizate si prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1 este programator in domeniul IT, dar cu o mare dragoste pentru traditii si folclor.
„Am mai castigat premii in anii trecuti la concursuri, insa cred ca aici as simti o implinire absoluta si cred ca nu mi-as incapea in piele pana acasa!”, declara castigatoarea Madalina Muresan inainte de marea Finala „Vedeta populara”, cu care TVR 1 si-a inceput programul in noaptea de Revelion. Tanara mureseanca a primit din mainile Iulianei Tudor trofeul „Vedeta populara” si cecul de 100.000 de lei, dupa ce a reusit sa impresioneze juriul emisiunii si sa isi devanseze contracandidatele (locul II – Anisoara Popescu, 25 ani, din Romanati, respectiv locul III – Carmen Acatrinei, 18 ani, din Iasi).

Intrebata ce va face cu premiul de 100.000 de lei, Madalina a declarat ca o parte ii va economisi, iar restul ii va investi in straie populare „O parte o sa-i economisesc; le-am spus si baietilor din spate sa nu le spuna parintilor mei ca de o parte o sa-mi cumpar costume populare”, a afirmat fericita castigatoare.