Comunicate

Primul retreat de terapie cranio sacrala, spiritualitate si vindecare bio-dinamica in Turcia propus de un Centru din România

Piata terapiei holistice din Europa a fost evaluata la 18,46 miliarde de dolari in 2019 si se estimeaza ca va creste cu peste 5% in perioada 2020-2024. In Romania interesul oamenilor pentru dezvoltarea laturii spirituale a capatat avant in ultima perioada, iar din ce in ce mai multe persoane sunt curioase si deschise spre acest domeniu.

Centrul WAYRA Astrae din Romania este un centru de dezvoltare personala si spirituala care ofera workshop-uri si terapii holistice facilitate de Monika Puiu, fondatoarea centrului, si echipa sa de colaboratori. Centrul este cunoscut pentru expertiza sa in aria de business si spirituala, permitandu-i sa ofere ghidare spirituala autentica, adecvata si personalizata pentru fiecare client in parte.

Pentru prima data, Centrul WAYRA Astrae organizeaza un retreat de terapie cranio sacrala, spiritualitate, vindecare bio-dinamica, astrologie experientiala- o metoda dupa constelatii familiale pe baza de astrograma ta- pentru romani in Turcia! Calatoria spirituala incepe in Alanya, un oras frumos si fascinant, cu multe de oferit vizitatorilor, situat in provincia Antalya din Turcia. Este un oras de coasta in apropierea Marii Mediterane si este cunoscut pentru plajele sale frumoase, istoria bogata si cultura vibranta.

Pe parcursul sederii, participantii vor avea parte de indrumare spre identificarea unui bun echilibru corporal intre antrenament, terapie si petrecerea timpului liber, descoperirea nevoilor si modalitatea de a le exprima deschis. Mai mult decat atat, vor fi ghidati sa isi descopere blocajele si mijloacele prin care sa le indeparteze, cum sa isi asculte corpul si sa capete increderea ca tot ce simt la nivel corporal este real, dar mai ales vor invata cum sa fie impacati cu ei insisi.

Cunoaste echipa de Terapeuti prezenti la Retreat

Monika Puiu detine expertiza de top in domeniul de business (in calitate de fost CEO de companie multinationala, cu 45 de ani de experienta in comert international si management al afacerilor), iar in domeniul spiritual (Monika are studii personale de astrologie si 15 de ani de formare continua cu Judy Hall si scoala de astrologie evolutionara, 10 ani de formare in practici samanice si formare personala cu vindecatori din Peru, 1 an de formare si 2 ani de practica in cadrul scolii Pure Brief Coaching).

Anna Semenova este Osteopat, Terapeut Craniosacral, Terapeut Biodinamica, Terapeut Drenaj Limfatic, Trainer Pilates, Iubitor al naturii, inclusiv al oamenilor.

Mr. Kemal a obtinut numeroase diplome, prin intermediul studiilor sale, in diferite domenii, inclusiv in informatica, media audio-vizual, design de jocuri, sport si fitness in diferite tari. Cu toate acestea, un accident de escalada din 2016 l-a lasat cu sindromul de stres post-traumatic, gasindu-si vindecarea prin terapia craniosacrala biodinamica.

Acum lucreaza ca practician biodinamic in orasul sau natal, Alanya, unde preda si imbratiseaza, de asemenea, stilul de viata biodinamic. Desi nu mai face alpinism, inca ii place sa fie aproape de munti, unde gaseste liniste si asculta natura, elemente pe care le introduce in practica masajului.