Home » Romania are un „Vis la Paris”. Sportivii calificati la Jocurile Olimpice se dezvaluie la TVR 1
Comunicate Sport

Romania are un „Vis la Paris”. Sportivii calificati la Jocurile Olimpice se dezvaluie la TVR 1

Timp de 12 saptamani, in fiecare seara de vineri urmarim o emisiune cu si despre sportivii calificati la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situatia lui David Popovici, a Simonei Halep, dar si cum va fi lotul Romaniei imbracat la ceremonia de deschidere – subiecte in prima editie. Pe 3 mai, de la ora 21:00, la TVR 1.

In preambulul celui mai mare eveniment sportiv al anului, Jocurile Olimpice de vara de la Paris, eveniment transmis de posturile Televiziunii Romane, telespectatorii TVR 1 pot cunoaste sportivii participanti si afla care sunt aspiratiile acestora inainte de competitie. De-a lungul a 12 saptamani, in fiecare seara de vineri urmarim „Vis la Paris”, o emisiune cu si despre sportivii nostri, cu detalii mai putin cunoscute despre lotul Romaniei la Jocurile Olimpice.

Prima editie, prezentata de Irina Pacurariu si de Costin Desliu, se vede pe 3 mai, de la ora 21.00 si ii are ca invitati pe membrii conducerii COSR – presedintele Mihai Covaliu si secretarul general George Boroi, Octavian Morariu, fost presedinte COSR si actual membru al Comitetului Olimpic International, pe campioana olimpica Ana Maria Branza, precum si pe vedeta TVR Virgil Iantu, mare iubitor al sportului.

Intre temele de discutie ale primei editii se regasesc cele mai recente informatii despre David Popovici si Simona Halep, dar si cum va fi lotul Romaniei imbracat la ceremonia de deschidere. „Vom fi imbracati in galben, ceva inspirat din cultura marelui Brancusi. Va fi o surpriza placuta si indrazneata”, dezvaluie Mihai Covaliu.

Va participa sau nu Simona Halep la Jocurile Olimpice? „E un criteriu foarte clar de participare la Jocurile Olimpice: sa fii un sportiv curat. Cu tot respectul si cu toata dragostea pentru Simona, ea nu a fost absolvita, i s-a redus pedeapsa. Ea ramane suspendata pentru dopaj. Ar fi putut fi absolvita, DACA cineva din anturajul ei ar fi fost suspendat, dovedindu-se astfel ca ea nu are nicio implicare directa. S-ar isca o polemica foarte puternica daca ea ar primi un wild card”, este de parere Octavian Morariu.

Si tot in editia ce deschide seria „Vis la Paris” aflam de ce nu va putea fi David Popovici port-drapelul Romaniei la Paris.

Urmatoarele 11 editii ale emisiunii ii vor avea ca gazde pe Ana Maria Branza si pe acelasi jurnalist TVR Costin Desliu si vor putea fi vazute tot vinerea, de la ora 23:00, iar invitati vor fi chiar sportivii calificati la JO Paris 2024.

Despre sportul romanesc si despre sportivii care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice, despre emotiile calificarii, despre ce asteptari au de la competitia din capitala Frantei, dar si despre muzica pe care o asculta cand se pregatesc sau preferintele culinare ne vor spune mai multe chiar invitatii la „Vis la Paris”. Din emisiune nu vor lipsi surprizele pentru tinerii sportivi, precum si rubrici care le vor dezvalui gusturile si personalitatea.

Televiziunea Romana va transmite, pe TVR Sport si pe alte posturi din portofoliul sau, Jocurile Olimpice de la Paris – cel mai grandios eveniment sportiv la nivel mondial, care se va desfasura in perioada 26 iulie-11 august 2024.​

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2024/04/VIS_LA_PARIS_04_19.jpg