Uncategorized

Romanii din strainatate isi spun povestea in noul sezon “Destine ca-n filme” Iuliana Marciuc revine cu un nou sezon al emisiunii „Destine ca-n filme”, in fiecare marti, de la ora 20:00, la TVR 2.

Noii eroi ai “Destinelor” sunt romanii de succes din strainatate. Au fost pusi in fata unor alegeri dificile, au perseverat si au reusit.
Din 27 septembrie, oameni care au trait experiente incredibile, desprinse parca din scenarii cinematografice, vin la “Destine ca-n filme” pentru a ne povesti din experienta lor.
“Comunitatea eroilor Destine ca-n filme se mareste cu oameni care au ales sa traiasca in afara tarii. Ii vom intreba despre povestea care i-a facut sa ia aceasta decizie si care au fost momentele de rascruce ale unui destin trait departe de prieteni, familie sau oameni dragi. Ne vor spune cum au reusit sa ajunga la succes intr-o lume diferita, de multe ori cu alte mentalitati, traditii sau religii si cum au perceput fiecare in parte relatiile cu ceilalti”, spune Iuliana Marciuc.

Cu experienta jurnalistica, dar si cu sensibilitate si rabdare, Iuliana Marciuc isi provoca interlocutorii sa vorbeasca despre momentul care le-a schimbat destinul. Eroii “Destinelor” au infruntat, uneori, greutati mari, sau au fost pusi sa faca alegeri dificile. Au perseverat si au reusit, iar acum pot deveni un model pentru cei din jur.

Doua destine din Torino, oameni cunoscuti in zilele in care Iuliana Marciuc a insotit echipa Televiziunii Romane la Concursul Muzical Eurovision 2022, deschid prima editie a noului sezon „Destine ca-n filme”.
Nicolau Bogdan a reusit intr-un timp scurt, pornind de la zero, sa ajunga un investitor de succes si sa devina proprietarul restaurantului unde a a inceput sa lucreze ca simplu ajutor de chelner.
A doua poveste a „Destinelor ca-n filme” ii apartine lui Daniel Robu. Barbatul a plecat dintr-un sat din nordul Moldovei iar viata l-a adus in nordul Italiei. Avea sapte ani cand a intrat pentru prima data intr-un atelier de croitorie, la el in sat, iar visul i s-a implinit la Torino. Intr-o tara recunoscuta in lumea modei, precum Italia, Daniel Robu a devenit un apreciat croitor artizan, cunoscut mai ales in lumea mediului de afaceri, de unde vin o mare parte dintre clientii sai.

“Dupa intoarcerea din Torino, unde am filmat doua destine ale unor conationali de succes, am profitat de perioada de vara, cand multi dintre romanii care au ales sa traiasca in afara granitelor tarii vin acasa pentru o vacanta. In vizita petrecuta in Romania, i-am intrebat despre povestea lor de viata si despre cum au reusit sa devina oameni de succes in Turcia, Norvegia sau Marea Britanie. Mi-am petrecut vacanta alaturi de ei, iar ei mi-au oferit cateva zile de filmare pentru a arata telespectatorilor ca da, se poate si poti ajunge sa ai succes oriunde in lume si ca atunci cand vrei cu adevarat ceva, tot universul lucreaza pentru ca dorinta sa ti se indeplineasca”, a adaugat Iuliana Marciuc.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu