Teatru si Film

Scena Digitala intr-o noua formula! Toate spectacolele sunt incluse in orice abonament

Scena Digitala, platforma online a Teatrului National „Radu Stanca” Sibiu (TNRS), s-a lansat in luna februarie intr-o noua formula, care permite abonatilor sa vizioneze toate spectacolele disponibile, productii de exceptie ale TNRS si ale Festivalului International de Teatru de la Sibiu.
Abonamentul lunar, cel trimestrial, precum si cel anual includ toate cele 60 de spectacole disponibile, la care se adauga lunar doua productii in premiera. Iubitorii de teatru, film, dans si muzica pot alege abonamentul pentru 12 luni la pret de 6 luni, respectiv 299 lei, si abonamentul pentru 3 luni la pret de 2 luni, respectiv 89 lei. Abonamentul lunar costa 49 lei/luna. Spectatorii pot opta si pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la pretul de 30 lei. In perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricand, oriunde si de oricate ori. Biletul individual este disponibil patru ore de la activare si alegerea intervalului de timp pentru vizionare.
Platforma de video-on-demand Scena Digitala, distinsa cu premiul special UNITER, poate fi accesata pe site-ul www.scena-digitala.ro.
Premierele lunii februarie
Luna februarie aduce, ca de obicei, doua premiere pe Scena Digitala. Spectacolul „Sarbatori fericite”, dupa textele lui Neil LaBute, regia Cristian Juncu, cu Adrian Matioc, Ofelia Popii, Cendana Trifan si Marius Turdeanu, are la baza trei scenarii scurte, dar marete din punct de vedere tematic, ce fac apel la emotiile pe care clasicii greci le-au adus in scena, si care problematizeaza, fiecare in felul lui, conceptul de fidelitate.
„Cameristele”, de Jean Genet, regia Hunor Horvath, cu Yannick Becker, Benedikt Haefner, Daniel Bucher si Ana Tiepac, exploreaza limitele dintre dragoste si ura intr-o lume nedreapta din punct de vedere structural. Spectacolul se joaca in limba germana si dispune de subtitrare in limba romana.
Toate spectacolele Scenei Digitale ofera si subtitrare in limba engleza.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/02/Cameristele-scaled.jpg