Home » Teodora Rusu a lansat „Nu ma uita” (Сover)
Muzica

Teodora Rusu a lansat „Nu ma uita” (Сover)

Teodora Rusu a lansat de Valentine’s Day  videoclipul piesei “Nu ma uita”, cover al artistei Ioana Ignat.

Tanara artista a inceput in forta anul 2023 cu un proiect muzical, menit sa marcheze 14 Februarie – o zi cu o importanta aparte pentru toti indragostitii.

“Nu ma uita” este o balada de dragoste insotita de un videoclip inedit, filmat la -8 grade Celsius, in doua locatii de poveste ce reprezinta doua embleme ale orasului Iasi: Palatul Braunstein si Ansamblul Palas.

Intregul proces de filmare a fost o adevarata provocare pentru tanara artista din cauza temperaturilor foarte scazute. Prima parte a videoclipului a fost filmata la Palat iar in cea de-a doua un pian a fost amplasat pe gheata, in mijlocul patinoarului, creandu-se astfel un cadru feeric & unic, ce a fost completat de tinuta spectaculoasa a Teodorei care a intregit tabloul artistic.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/02/Teodora-Rusu-Pian-scaled.jpeg

Pe langa orele de canto, artista studiaza si pianul in paralel iar aceasta este prima piesa in care se acompaniaza, evoluand astfel din mai multe puncte de vedere si demonstrand ca este un artist complet.

Videoclipul a fost regizat de Videografiasi.ro, avandu-l ca storyteller pe Lorrin Deleanu, in completare cu dansatorii & coregrafii de la Tazu Dance Iasi iar intreaga pregatire artistica a fost ofertita de vocal coach-ul Diana Elena Vornicu de la Soprano Music Academy.