Comunicate

„Un destin… prea grabit”. Un nou sezon „Destine ca-n filme”

Din 5 octombrie, Iuliana Marciuc revine cu “Destine ca-n filme”, la TVR 2. Sezonul cu numarul 13, difuzat in fiecare marti, de la ora 21:00, este despre oameni care au trait experiente incredibile si aduce noi destine desprinse parca dintr-un scenariu de film.

Cu emotie vom urmari si editiile speciale “In Memoriam”, despre marii artisti care ne-au parasit prea devreme. Printre acestea se numara si povestea inegalabilei interprete Laura Stoica, o amintire vie si la 15 ani de la disparitia sa. Sub genericul IN MEMORIAM LAURA STOICA – “Un destin… prea grabit”, vom descoperi prin destainuirile emotionante si dureroase ale celor apropiati, omul, artistul, femeia si mama ce urma sa devina… cand un accident i-a curmat viata.
“In editia din 12 octombrie ne vom aminti de Laura Stoica. Vom prezenta destinul Laurei prin ochii mamei si ai fratelui ei, dar si din amintirile prietenilor cu care a colaborat. Mama ei m-a primit in casa si cu emotie am pasit chiar in camera in care Laura a copilarit. Editiile In memoriam vor contina cu destinele lui Adrian Enescu, Johnny Raducanu si Vali Sterian – vietile lor fiind povestite de membrii familiei, prieteni si ilustrate cu momente unicat din arhiva TVR”, a spus Iuliana Marciuc.

Asa cum ne-am obisnuit, Iuliana Marciuc ne va purta in cele mai neasteptate locuri pentru a cunoaste oameni speciali si pentru a le transmite telespectatorilor TVR 2 experienta, emotia, drama, pasiunea si speranta lor.
In prima editie “Destine ca-n filme”, marti, 5 octombrie, de la ora 21:00, vom cunoaste doi prieteni, Paul si Florin, care vor vorbi despre relatia speciala care ii leaga, dar si despre faptul ca muzica inlatura bariere si apropie suflete. Chiar daca viata i-a pus pe pozitii de start diferite, asta nu i-a impiedicat sa-si impartaseasca visurile, gandurile, bucuriile si reusitele unul altuia… Pentru ca in tabara in care s-au intalnit prima data au invatat ca muzica nu tine cont nici de religie, nici de bogatie sau saracie, nici de origini si nici de rang.

Cea de-a doua poveste a serii este a Oanei Georgescu, finalista la zeci de competitii sportive de alergare, maraton sau mountain bike. Oana s-a scufundat printre rechini, a fost cascador, pilot si copilot in rally raid-uri internationale si nu in ultimul rand, jurnalist. Ne-am obisnuit ca femeile sa fie atrase de haine, pantofi sau bijuterii, dar pentru Oana Georgescu, practicanta a sporturilor extreme, costumele de scafandru, sporturi nautice sau combinezoanele si accesoriile de raliu si motociclism sunt adevaratele pasiuni.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/10/Iuliana-Marciuc-15.jpg