Comunicate

Jakob Hausmann, noul chef la „Cu capu-n zori”, din 4 octombrie, la TVR 1

Titi Aur se numara, de asemenea, printre colaboratorii permanenti ai echipei matinalului TVR 1. Din 4 octombrie, de la 8 fix, Anca Mazilu si Mihai Razus ne tin companie la o cafea fierbinte, aromata cu zambete, informatii de tot felul, mondenitati, sfaturi practice si
reportaje incitante!

Un decor complet schimbat, rubrici noi si noi membri ai echipei – cu aceste vesti bune intra pe post, din 4 octombrie, programul matinal de la TVR 1. Mihai Razus, Anca Mazilu si invitatii lor ne asteapta cu informatii proaspete si utile, cu muzica buna, discutii interesante, mondenitati, sfaturi practice si reportaje incitante. Li se alatura celebrul chef Jakob Hausmann, ale carui preparate alese, retete si recomandari ne vor da idei pentru acasa. Angie Cobut adauga sare si piper programului si in acest sezon, cu sfaturi directe pentru telespectatori. Din aceasta toamna, ne inveselim diminetile „Cu capu-n zori”, de luni pana vineri, de la 8:00 la 10:00 la TVR 1.

Mihai Razus ne pune la curent de la prima ora cu noutatile din presa, medici de diverse specializari ne ajuta sa facem fata diferitelor situatii medicale, astrologul Luminita Vilcea ne spune ce prevad astrele fiecarei zodii, iar reputati specialisti, invitati zilnic, ne ofera sfaturi la obiect pe teme financiare, juridice sau administrative. De asemenea, in fiecare dimineata vom sta la cafea cu vedetele din muzica, film, teatru, vom fi la zi cu evenimentele din tara, gratie echipelor studiourilor teritoriale ale Televiziunii Romane si vom asculta „vocea strazii”, prin reportajele realizate de Angie Cobut si Dorin Chiotea.

Evident, nu lipseste buletinul meteo, prezentat intr-o rubrica speciala, in care, pe langa informatiile despre starea vremii, primim si recomandari utile despre cum sa ne imbracam in functie de vreme, cum ne ingrijim plantele sau animalele in functie de conditiile meteorologice, cum ne pregatim pentru activitatile de weekend – aici beneficiem de experienta unui profesionist, Paul Georgescu, cel mai bun inotator in ape inghetate si primul om care a inotat o mila la Cercul Polar – sau la ce sa ne asteptam in trafic – unde cel care vine cu solutii este nimeni altul decat celebrul pilot de raliuri Titi Aur.

Ziua Internationala a Animalelor incepe cel putin surprinzator in platoul TVR!

Pentru ca noul sezon „Cu capu-n zori” debuteaza tocmai de Ziua Internationala a Animalelor, prietenii patrupezi au parte de toata atentia in prima editie a emisiunii. Aflam mai multe despre ingrijirea lor sau cat ne poate costa un animal de companie, despre alergiile pe care le provoaca parul de animale, ne bucuram de jucausii catei ai Monicai Anghel si chiar avem parte de un invitat cu totul neasteptat intr-un studio de televiziune! Despre cine este vorba aflam luni dimineata, la TVR 1.

Dialoguri dinamice, pozitive, umor de calitate, evenimente, lansari, informatii utile de actualitate si stiri din diferite domenii, retete simple si apetisante de la un chef celebru si foarte simpatic, transmisii live si reportaje – toate acestea ne asteapta, de luni, la butonul 1 al telecomenzii. Mai exact, din 4 octombrie, de la ora 8:00, la TVR 1.