Home » Un nou showroom Casa Magica Design si-a deschis portile
Evenimente

Un nou showroom Casa Magica Design si-a deschis portile

Casa Magica Design, paradisul tuturor pasionatilor de design interior si nu numai, a inaugurat pe 18 martie al treilea showroom din Bucuresti, in zona Pipera (Bulevardul Pipera nr. 5). Cu un portofoliu de peste 200 de firme italiene cu traditie in mobilier si design, spatiul expozitional de circa 450 mp este dispus pe trei etaje, iar oferta este variata, de la stilul clasic la cel modern, chiar avangardist. Mobilierul si obiectele de iluminat pot fi alese pe criterii ce tin cont de stilul constructiei, volumul incaperilor, luminozitate, culori si nu in ultimul rand, de gustul fiecarui client.
Infiintata in 1995, Casa Magica Design a legat prietenii si a adunat experiente de neuitat in domeniul home&deco, oferind rafinamentul pieselor de mobilier italian. De la canapelele de un albastru regal pana la liniile elegante integrate in modelele Megan, Leila si Juliet, fiecare piesa de mobilier poate adauga valoare unui spatiu monoton, transformandu-l in casa mult visata.
Traversam o perioada incerta, petrecem din ce in ce mai mult timp la adapostul celor patru pereti si un spatiu haotic poate parea sufocant. Piesele de mobilier si accesoriile create special pentru a oferi confort vor trece orice test al timpului ori al spatiului. Camerele de zi capata culoare, dormitoarele se transforma in locul ideal pentru a visa, biroul va fi admirat chiar si de cei mai reticenti sefi, iar bucatariile se integreaza in poveste aducand o sumedenie de arome imbietoare. Intr-o asemenea bucatarie iti vei dori sa petreci mai mult timp. De la bucataria clasica Pantheon Lube in nuante vibrante de caramiziu pana la bucataria Rewind Creo, toate modelele determina acel efect WOW care nu poate fi surprins in mod normal in cuvinte.
In showroom, fiecare client poate beneficia de masuratori, proiect, consultanta de specialitate, montaj si transport gratuit. Mobilierul de bucatarie, respectiv usile si sertarele, sunt garantate de catre producatori, sa reziste pana la 10.000 de deschideri. Mobilierul dedicat copiilor este sigur, cu margini rotunjite, estetic si colorat. In plus, Casa Magica Design ofera servicii post-vanzare, in ideea in care se doreste pastrarea unei relatii pe termen lung cu toti clientii.
Deschiderea celui de-al treilea showroom reprezinta o invitatie adresata tuturor de a isi descoperi stilul personal, de a se exprima pe sine chiar prin piesele de mobilier si decoratiunile interioare alese. Tendintele pot constitui surse de inspiratie atunci cand te pregatesti sa iti amenajezi casa sau doar sa iti reorganizezi spatiul de locuit.
Paseste in universul Casa Magica Design accesand site-ul www.casamagica.ro, ce ofera o imagine de ansamblu a tuturor pieselor de mobilier si design pe care le poti descoperi in showroom-uri sau viziteaza-l pentru a descoperi modelele visate.