Home » Viitorul in muzica suna promitator. Tayira lanseaza primul single din cariera – Stormy
Muzica

Viitorul in muzica suna promitator. Tayira lanseaza primul single din cariera – Stormy

La 16 ani cata la 3 instrumente, iar dupa un an de canto lanseaza deja primul single.

Stormy este o piesa cu un sound cu totul special si diferit de muzica autohtona a momentului, iar Tayira este o artista nonconformista care apreciaza noutatea si neobisnuitul.
Piesa are un vibe fresh, transmite emotii si cu siguranta va fi pe placul iubitorilor de trap soul care, mai mult ca sigur, vor intelege piesa si starea pe care o transmite.
,,Atunci cand am scris Stormy a fost o perioada foarte agitata, precum o furtuna, de aceea am ales si subiectul acesta. Asa ca mi-am scris sentimentele pe foaie in incercarea de a iesi din starea respectiva.” – a spus Tayira despre noul sau single.
Tayira studiaza muzica de la varsta de 7 ani, canta la vioara, pian si ukulele, insa niciun instrument nu a pasionat-o la fel de mult ca vocea. Munceste pentru o cariera in muzica si isi doreste sa ajunga cel putin ca artistii pe care ii admira, printre care se numara si The Neighbourhood, Arctic Monkeys si Milly Chance.
,,Aceasta piesa e doar un inceput. ” – a mai declarat artista.
De muzica celui mai nou single al Tayirei (Teodora Cimpoesu) s-a ocupat ea insasi alaturi de mentora sa Andreea Avarvari (AVA). Versurile au fost scrise de Tayira, iar orchestratia realizata de Andrei Alexandru Ionut (Acxel) si Mihai Grecan. Nu in ultimul rand, producatorul executiv este casa de productie Sonus Records.