Comunicate

Vlad Avarvari lanseaza cel de-al cincilea podcast alaturi de Andreea Raicu

In cel de-al cincilea episod al podcastului Idea Man by Vlad Avarvari apare Andreea Raicu, una dintre cele mai frumoase si cunoscute vedete de televiziune din Romania.

Aceste interviuri pot fi urmarite exclusiv pe platforma site-ului ideaman.ro sau pe canalul oficial de YouTube – IdeaMan Official.
De atunci si pana acum, publicatia s-a remarcat prin interviuri cu personalitati din diferite domenii, cum ar fi sport, muzica, televiziune, teatru sau arta.
Idea Man va prezinta un altfel de podcast cu Andreea Raicu, in care vorbeste despre debutul in lumea modei si a televiziunii, de ce era „umilita” de tatal ei in copilarie, dar si cum a marcat-o „abandonul” mamei in primii ani de existenta.
Totodata, aflam cum a ajuns Andreea Raicu una dintre cele mai cunoscute prezente feminine din Romania si cum a invatat sa spuna „NU”, aflati doar din podcastul celor de la Idea Man.
„Paream un copil foarte vesel…Mi-a lipsit foarte mult mama, pentru ca era foarte mult timp plecata”, a declarat Andreea in timpul podcastului.
Decorul superb in care a fost filmat acest interviu, se afla la Suter Palace, o locatie exclusivista de 5 stele din Bucuresti.
La finalul interviului, Andreea a avut parte si de o surpriza din partea Florariei Venus, care au ales un buchet de flori superb pentru frumoasa vedeta.
Tinuta jurnalistului a fost asigurata de brand-ul Monarch For Men.
Iar pentru a celebra si mai bine acest episod, VINURI SHOP au pus la dispozitie un Prosecco special de la producatorii Col del Mar.
Vlad Avarvari este un tanar jurnalist care si capatat repede notorietatea, fiind cunoscut si ca „baiatul care a revolutionat invatamantul romanesc”. In iunie 2021, a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, iar in prezent este student la masteratul de Campanii in Comunicare si Relatii Publice.
Pana in acest moment, la doar cei 23 de ani ai sai, Vlad a colaborat si colaboreaza cu televiziuni si publicatii de mare renume de la noi, cum ar fi PrimaTv, DigiFm, Radio Romania Actualitati, TVR1, KanalD, Evenimentul Zilei, Antena1 sau Gandul Media. De asemenea, s-a remarcat cel mai mult ca fiind jurnalist in cadrul Stirilor Protv, la jurnalul de dimineata si la jurnalul principal de la ora 19, prezentat de Andreea Esca. Aici, a marcat aproximativ 1 an si jumatate de lucru.
De-a lungul timpului, Vlad Avarvari a intervievat oameni politici, ministrii, primari, vedete internationale, precum Tiesto, Oliver Heldens, TOPIC, W&W sau personalitati de mare anvergura, precum Nadia Comaneci.