Home » FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO 2023 isi va deschide portile
Evenimente

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO 2023 isi va deschide portile

In perioada 4 – 6 noiembrie va avea loc FoodService & Hospitality Expo, unul dintre cele mai promitatoare targuri de profil din sud-estul Europei. Evenimentul va fi gazduit anul acesta de Hala Laminor, urmand ca expozantilor romani si internationali sa le fie alocati nu mai putin de 15.000 de metri patrati. Este un eveniment asteptat de vizitatori in cautarea de solutii pentru industriile in care activeaza, o oportunitate de interactiune pentru antreprenori si profesionisti, dar si prilej de participare la concursuri inedite, unele in premiera in tara noastra.

Vor fi trei zile pline de discutii intense, prezentari, analize pe tendinte emergente si inovatii, ocazii de a ghida vizitatorii si expozantii in jurul valorilor precum deschidere, transparenta, incredere si colaborare, directii esentiale pentru un viitor durabil. FoodService & Hospitality Expo va fi totodata o ocazie pentru expozanti sa-si prezinte portofoliul de produse, asadar se vor intrece in a pregati degustari de preparate gourmet si bauturi care sa impresioneze.

Vizitatori si expozanti cu traditie in ospitalitate vor contribui la construirea unei imagini cat mai cuprinzatoare a felului in care se prezinta Horeca astazi, modeland cu ajutorul tendintelor oportunitati de a prospera intr-un mediu de afaceri competitiv.

Vizitatorii expozitiei se pot astepta sa descopere o gama extinsa de produse, servicii si prezentari care acopera toate categoriile de interes pentru derularea unei afaceri de succes:

  • Mancare: produse din carne, lactate, conserve, leguminoase si cereale, uleiuri, produse etnice si gourmet, alternative vegane, superalimente, fructe si legume proaspete, peste, oua, dulciuri si gustari, paine si alte produse de panificatie, semipreparate si alimente instant, paste, alimente pentru copii, ierburi, condimente, sare, nuci, seminte si fructe uscate, mancare organica: alimente ecologice, produse fara gluten, etc.
  • Bauturi racoritoare si bauturi alcoolice: apa, bauturi racoritoare, cafea, ceai, vinuri, bauturi alcoolice, bere, cidru, alcool premium, vinuri organice.
  • Echipamente si solutii software: echipamente de productie a alimentelor si a bauturilor, masini de prelucrare a alimentelor, echipamente de filtrare, incalzire si racire, logistica frigorifica si temperatura controlata, automatizari si servicii IT, control al calitatii, livrare si solutii agregatoare.
  • Materii prime si ingrediente, aditivi alimentari, coloranti.
  • Produse si servicii nealimentare: Servicii de amenajare interioara, produse de curatare si igiena, produse textile, articole de vesela pentru hoteluri, restaurante, mobilier, ambalaje pentru alimente si bauturi.
  • Foodtech: masini de prelucrare a alimentelor, echipamente de filtrare, incalzire si racire, software, servicii de automatizare si IT, control al calitatii, solutii software de automatizare, solutii SAS, POS, marketing digital, comert electronic, platforme de livrare, marci virtuale.

Referindu-se la targ, Silvia Ion, organizator si managing partner Horeca Insight, si-a exprimat entuziasmul: „FoodService & Hospitality Expo reprezinta cu siguranta punctul culminant al lunilor de efort investit cu consecventa in a pune in valoare potentialul ospitalitatii romanesti la cel mai important eveniment al industriei. Fie ca esti manager sau antreprenor, garantam ca vei gasi solutii pentru afacerea ta, de la software dedicat Horeca pana la cele mai bune ingrediente si solutii de ambalare. Profit de ocazie sa reinnoiesc invitatia pentru vizitatori sa identifice acele atelierele si workshop-urile cu care rezoneaza, eu abia astept Concursul de deserturi sau premiera Kitchen Battles care isi va marca debutul la Expo din acest an. Desigur, reamintesc si de ocaziile nenumarate in care expozantii vor dori sa va incante cu produse premium de care sunt mandri sau sa va invite sa degustati o bautura deosebita.”

In cadrul Expo s-au confirmat deja nu mai putin de 20 de demonstratii culinare si workshop-uri precum: „Fiscalitatea noastra de zi cu zi”, „Cum poate beneficia HORECA de pe urma marketingului online sustinut de IA” si „Economia circulara aplicata in gastronomie”. In plus, vom fi martorii finalei Unichef Cup 2023, un proiect educational sustinut de Unilever Food Solutions Romania.

Dessert Journey este un concurs in care cofetari si patiseri pot experimenta expunerea la o competitie riguroasa, concurentii inscrisi au raspuns provocarii de a crea deserturi care sa sugereze o calatorie dulce, imbinand elemente retro si moderne. Mai multe informatii despre toate atelierele din cadrul celor trei zile ale FoodService & Hospitality Expo puteti gasi pe pagina dedicata.

Reflectand asupra importantei internationale a targului expozitional, Odai Shhab – co-fondator Food Hub Consulting si partener al evenimentului, si-a exprimat recunostinta pentru participarea la organizarea unei expozitii de o asemenea anvergura si relevanta. El a subliniat rolul expozitiei in promovarea afacerilor locale din mediul economic tot mai atractiv al Europei de sud-est, mai ales ca si-au anuntat participarea expozanti din Bulgaria, Grecia, Turcia si Ungaria; recunoscand practic nevoia de promovare a unor sectoare care contribuie semnificativ la economia regiunii.

FoodService & Hospitality Expo 2023 promite sa devina cel mai important targ de profil, iar vizitatorii se pot inscrie inca pe site-ul oficial.

Horeca Insight este cea mai relevanta platforma de informare si comunicare, cat si organizator de evenimente B2B dedicate industriei Horeca. Misiunea asumata este identificarea tendintelor si crearea spatiului adecvat in care operatorii industriei pot interactiona si intretine dialoguri constructive. Odai Shhab este co-fondatorul Food Hub Consulting – prima agentie locala dedicata delivery marketing, supply chain si servicii auxiliare HoReCa. Misiunea Foodhub Consulting este sa identifice tendintele si sa ofere sprijin sectorului Ospitalitatii ca membru de incredere al mediului de afaceri european.