Home » Papusa lui Machiavel, nou single de Maela Raoult, este disponibil astazi pe toate platformele digitale
Muzica

Papusa lui Machiavel, nou single de Maela Raoult, este disponibil astazi pe toate platformele digitale

Artista, originara din Bretania, ofera un amestec subtil de culori si texturi captivante din studioul parizian, marcate de un minunat maiestrie tehnica, sensibilitate unica, si o expresie plina de libertate.

In aceasta noua compozitie, putem distinge sunete moi si evocatoare influentat de elemente clasice, cu armonii impresioniste franceze ferm impletit si inconjurat de djemburi africane si percutii din Orientul Mijlociu.

O pictura rafinata si delicata infuzata cu impresionism, amestecata cu sunetul si riff-urile chitarelor acustice si electrice, perpetuu acompaniat de un set de tobe de rock machiavelic si percutii africane si oriental mijlocii.

Ma ofera o adevarata demonstratie de libertate, pace si virtuozitate cu doua improvizatii lungi la pian si clarinet, creand un sunet incantator incadrat de o furtuna de ritmuri percusive. Aceste diverse influentele se amesteca pentru a crea o atmosfera unica si eclectica, oferind ascultatorul o calatorie in tinuturi indepartate si misterioase. Virtuozul ei jocul, libertatea totala de exprimare si fuziunea armonioasa a acestora diferite elemente fac improvizatiile ei unice si captivante experienta auditiva.

Apogeul subtilitatii, o ambianta moale si delicata in care culorile si frazele intime se intrepatrund, inconjurate vesnic de mandrie si dans chitarele, percutiile ascutite se topesc cu acorduri melancolice si fascinante. Descoperiti astazi “La poupée de Machiavel”, disponibil pe toate dispozitivele digitale platforme.

MARA RAOULT:

Nascuta in Brest in 1990, Mala si-a inceput calatoria muzicala la o varsta frageda. Este un muzician talentat, cu un background puternic in clarinet performanta si a atins repere semnificative in cariera sa : Educatia muzicala a inceput in orasul ei natal, la Music Conservatorul din Brest. Aceasta pregatire timpurie i-a oferit probabil un fundatie solida in muzica. A obtinut Diploma Muzicala in 2007. Ea si-a continuat pregatirea la Paris sub indrumarea lui Olivier Derbesse (Orchestre de Paris) la Conservatorul Jacques Ibert. Ea a urmarit-o pasiunea pentru muzica orchestrala prin obtinerea unei diplome de licenta ca licenta muzician de orchestra din CFMO, Orchestre Ostinato. Apoi ea a absolvit cu distinctie de la Conservatorul Regal din Bruxelles sub mentoratul lui Ronald van Spaendonck (Orchestre National de Belgique) in 2014.

In plus fata de instrumentul principal, Ma a studiat clarinetul basului la CRR din Paris, sub tutela lui Jean-Marc Volta (Orchestre National de France). A avut privilegiul de a participa mai multe cursuri de masterat cu clarinetist francez, cum ar fi Jacques Di Donato (CNSM Lyon) si Bruno Martinez (Opera de Paris).

Este finalista sau semifinalista a mai multor concursuri de interpretare: Concours Bellan, concurs de clarinette en Picardie, Chieri Concursul International, Concours Cahuzac, si a primit Premiul Gentiane Robin in 2005.

Muzica de camera detine un loc special in inima Ma Tweeting si ea are un loc special in s-a desfasurat in diverse formatii la numeroase evenimente si festivaluri. Unele aparitii notabile includ Festivalul Origami (Beursschouwburg, Germania, Bruxelles), Festivalul de couranta (Bruxelles), Préludes a lutteringorchestre de Paris (salle Pleyel), Festivalul Les Harmonies (Billieri), Concerte la Campus International din Paris, si mai mult. Ea a colaborat cu concertisti renumiti precum Patrick Langot, Alina Piboule, Frédéric Lagarde, Carmen si Ana Mainer, Sulliman Alltmayer, si Ryo Kojima.