Home » Alex Andra (Alexandra Ghita) debuteaza cu piesa “Am ales sa Plec”. O puteti vedea in Matinalul de maine 28.01.2021, la Art FM
Evenimente

Alex Andra (Alexandra Ghita) debuteaza cu piesa “Am ales sa Plec”. O puteti vedea in Matinalul de maine 28.01.2021, la Art FM

Interpreta Alex Andra, originara din municipiul Urziceni, se lanseaza pe piata muzicala romaneasca cu single-ul “Am ales sa Plec”.
Pana la acest moment, solista era adepta a coverurilor internationale, avand un palmares impunator la festivalurile muzicale din Romania si peste hotarele tarii, posedand un timbru vocal puternic si memorabil.
Studiile in domeniul Finantelor, la Universitatea “Hyperion”, din Bucuresti nu au reusit sa o faca sa uite de muzica. Un rol important in dezvoltarea vocii sale l-a avut si profesoara de canto, Gabriela Alexandra Florea.
Momentan Alex Andra face si Scoala de Televiziune cu Vlad Ionescu.
Piesa “Am ales sa Plec” este compusa de interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si colegul acestuia, din Spania, “The Master Of The Sound”. Din spusele lui EL Radu, Alex Andra are ceva al ei, o aura artistica deosebita, iar modestia de care da dovada ii va servi drept atu si pe viitor, spre o ascendenta muzicala.
“Am ales sa Plec” va fi lansata si prezentata la cateva posturi TV de la Bucuresti, ulterior se va face auzita si la unele posturi de radio din Romania, ca in cele din urma, piesa sa fie lansata si in Republica Moldova.
Mult succes!