Home » Cantareata Jessica D vine in Matinalul de la ArtFM – luni 25.01.2021
Evenimente

Cantareata Jessica D vine in Matinalul de la ArtFM – luni 25.01.2021

Jessica D ne va onora cu prezenta ei in Matinalul de luni 25.01.2021, de la Art FM, dar pana atunci ne dezvaluie cateva informatii din viata ei.

“Am inceput sa fac muzica destul de tarziu in comparatie cu alti artisti, mai exact pe la varsta de 20 de ani. Initial venisem in Bucuresti cu dorinta de a studia Psihologia ( eu sunt de origine din Moinesti-Bacau). De fapt, de cand eram mica am fost pasionata de muzica si am studiat putin chitara si cantam pe la evenimentele locale, iar cand am vrut cu adevarat sa aprofundez la un liceu de muzica, din pacate, nu am avut sprijinul parintilor si a trebuit sa ma reprofilez. Dorinta mea a fost sa ajut oamenii si asa am dat la facultatea de Psihologie dar mai tarziu, am ajuns din nou pe drumul muzicii asa ca oricum ar fi aceste domenii au cumva legatura pentru ca ambele ajuta oamenii. Asadar am hotarat sa fac terapie prin muzica. In 2009 am inceput prin a face parte dintr-o trupa de fete apoi urmand sa fac parte dintr-un proiect de DJ (Junior C &Dyana).
De abia in 2012 s-a nascut Jessica D si pot spune ca numele mi-a purtat noroc. Am lansat prima mea piesa Hero care urma sa aiba succes in multe tari precum Liban, Grecia, Maroc, Cipru, Chile.
In Beirut succesul a fost cel mai mare, piesa mea fiind in Top20 NRJ Lebanon. Am fost invitata de asemenea sa cant la unul din cele mai mari festivaluri organizate de radio si alte televiziuni NRJ Music Tour 2012 alaturi de alti mari artisti internationali.
In urmatoarea perioada am semnat contract cu Roton Music pentru 5 ani si am scos 3 single uri impreuna: Get Down, Da-mi cu High si bineinteles Hero.
Intre timp am avut tot felul de colaborari latino cu Marquess, DDY Nunes si Jimmy Dub. Cu Jimmy Dub am avut cea mai mare realizare, piesa Ese Amor avand peste 100 de milioane de views pe YouTube . Atunci am realizat ca pot sa scriu piese si am continuat colaborarea cu Jimmy. Impreuna am mai lansat : Noche Noche, Donde estás si Secretos.
In 2017 am inceput colaborarea ca songwritter la Baladda Records. Aici am scris piese in limba romana impreuna cu echipa de acolo pentru diferiti artisti, cea mai populara la care am participat fiind piesa Addei – Arde.
Inainte de pandemie am inceput sa lucrez la proiectul personal, am facut propriul studio cu Georgian Idriceanu(care este si producatorul pieselor) si in prezent am reusit sa lansez 3 piese: Adicta, Déjame Dejarte, Me voy. Pentru mine a fost ca o renastere pentru ca mi-am lansat propriul canal de YouTube si mai ales ca piesele pe care le-am lansat si cele care urmeaza, sunt despre o etapa  din viata mea. Este vorba despre o relatie toxica in care, din pacate, multi se regasesc. Piesele au legatura intre ele  fiecare fiind o parte din poveste. Am preferat sa le scriu in spaniola pentru ca este o limba plina de muzicalitate, o limba in care ma exprim mai usor si pe care o ador. Acesta nu este doar un proiect feminist eu zic ca si barbatii au de invatat daca stiu sa asculte. In principiu este pentru femeile care nu au curajul sa iasa dintr-o relatie toxica, care le face rau. Spun asta in special in cea mai recenta piesa,Me Voy.
Prima parte Adicta este o piesa romantica si povestesc cum m-am indragostit si cum foarte repede ajung sa fiu dependenta de el si de atentia lui. Cu totii cred ca am auzit ca iubirea este oarba, uneori.
In a doua parte Dejame Dejarte, realizez ce greseala am facut dar cu toate astea imi este foarte greu sa ies, din cauza atasamentului.
In a treia parte Me Voy, prind puteri si ma hotarasc sa plec in sfarsit. Ca mesaj este o piesa foarte puternica si prin ea incerc sa dau curaj si altor persoane sa iasa dintr-un loc in care nu sunt apreciati si mai ales dintr-un context in care nu pot sa experimenteze iubirea de sine.
Povestea mai are 2 piese pe care urmeaza sa le lansez cat mai curand.”